Erdoğan’ın berberi Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt’u rehin almıştı: Hirahan’daki manzaralar ortaya çıktı

Serkankutlu

Global Mod
Global Mod
Müzikçi Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt, Sahibi olduğu Hirahan Restoran’da yan komşusuyla arbede etti. Arbedenin manzaraları ortaya çıktı.

Demet Akalın, yaşananlara toplumsal medyadan isyan ederken, ”Okan’ı dışarı çıkartmıyorlarmış, polisi de içeri sokmuyorlarmış. Beykoz Emniyeti nerede! Okan’ın can güvenliği yok” sözlerini kullandı.

NE OLMUŞTU

Okan Kurt’un sahibi olduğu Hirahan Restoran’da hengame çıkmış, Kurt arbedenin akabinde yaptığı açıklamada hengame sebebinin Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın ‘berberi’ olduğunu belirtmişti. Kurt, “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın berberi, “ben bu sokağın sahibiyim” diyor” kelamlarını sarf etmişti.

DEMET AKALIN TAKVİYE İSTEDİ

Müzikçi Demet Akalın, toplumsal medya hesabından paylaştığı kıssalarda eşi için yardım istedi. Sahibi olduğu Hirahan Restoran’da yan komşusuyla arbede eden Okan Kurt’un dışarı çıkartılmadığı ve polisin de içeri girmesine müsaade verilmediğini söz eden Akalın, “Nerede yaşıyoruz ya? Nerede yani bu polisler? Bu görüntüyü atmak zorunda kaldım. Adamın can güvenliği yok yani” dedi.