Erdoğan’dan üniversite öğrencisine altın bilezik

Serkankutlu

Global Mod
Global Mod
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Aydın’a geleceğini öğrenen üniversite öğrencisi Tuğçe Öktem (20), hatıra fotoğrafı çekilmek için annesi Fatma Öktem ile dün yapılan AKP Vilayet Müracaat Meclis Toplantısı’na katıldı.

Tuğçe Öktem ve annesi, Adnan Menderes Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezi’ndeki toplantının sonunda AKP Genel Merkez Bayan Kolları Lideri ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir’in de sayesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile hatıra fotoğrafı çektirmek için sahneye alındı. Fotoğraf çekilirken Tuğçe Öktem’in doğum günü olduğunu söylemesi üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan Öktem’e Trabzon hasırı olarak bilinen altın bilezik İkram etti.

“ERDOĞAN’I HAYALİMİZDE GÖRDÜK”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı epeyce sevdiklerini ve Aydın’a geleceğini duyduklarında keyifli olduklarını belirten Tuğçe Öktem, kente gelmeden bir gece evvel hem annesinin birebir vakitte kendisinin düşünde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı gördüklerini söylemiş oldu.

Öktem, “Cumhurbaşkanımızı annem ile bir arada hayalimizde gördük. Sabah kalkınca da programın yapılacağı salona gittik. Görüşmek bile hayal diye düşünüyorduk. Fakat Ayşe Keşir’in sayesinde görüşmemiz sağlandı. Çok heyecanlandık. Hedefimiz hatıra fotoğrafı çektirmekti ancak doğum günüm olduğunu öğrenince Cumhurbaşkanımız bizimle daha fazlaca ilgilendi ve altın bilezik ikram etti. Çok heyecanlandım ve duygulandım. Annem ve ben hayal bile edemediğimiz Cumhurbaşkanımızla buluştuk. Onu epeyce seviyoruz” dedi.

İkramın akabinde Tuğçe Öktem ve annesi Fatma Öktem Cumhurbaşkanı Erdoğan ile hatıra fotoğrafı çektirdi.