Erdal Tosun beşinci mevt yıl dönümünde unutulmadı! ‘Anmadığım gün yok hâlâ’

Tuncay

New member
30 Kasım 2016 tarihinde denetimden çıkan araç, kaldırıma çarptıktan daha sonra Sarıyer’den Levent istikametine giden sanatçı Erdal Tosun’un kullandığı arabanın üstüne düşmüştü. Bu kaza kararı hayatını kaybeden Tosun, beşinci vefat yıl dönümünde de unutulmadı.

Biroldukca dostu ve meslektaşının yanı sıra 53 yaşında hayatını yitiren Erdal Tosun’un hayranları da ünlü oyuncu anısına toplumsal medya üzerinden paylaşımlar yaptı.

“ÖNCE BABAM GİTTİ, daha sonra ERDAL”

Tosun ile çekilen fotoğrafını takipçileriyle paylaşan oyuncu Reha Özcan, gönderisine; “Önce babam gitti, daha sonra Erdal, daha sonra 2016 da gitti. Geriye komik bir sızı kaldı, bir de, ‘iyi ki hayatışız a… k…’ diyerek gülümseyen bir hatıra. Anmadığım gün yok hâlâ….” notunu düştü.

“ÖZLEMLE ANIYORUZ”

Erdal Tosun ile samimiyeti bilinen usta sanatçı Yılmaz Erdoğan, yakın dostu için hazırlanan görüntüyü kendi hesabından paylaşarak; ‘Sevgi, hürmet ve hasretle anıyoruz…’ bildirisini yayınladı.

“SAFİ BEYİN VE KALPTİ ERDAL”

Oyuncu Goncagül Sunar ise Erdal Tosun ile çekilen fotoğrafına; “Eski bir kahverengi defterim vardı.İçi ona yazdıklarımla dolu.Radar Çiçeği demişim ona (ne demekse). Antin kuntin filan lakin yazıp durmuştum o deftere senelerca.Safi beyin ve kalpti Erdal.Öyle bir akıldı ki tanımı yok.Hz Google yokken o vardı.Sesi demişim bir mağaranın derinliklerinden geliyor güya .Kalp tarafı ise fazlaca acayip geniş ve konforluydu.Sevilmeyi hafifçee aldığım o şımarık dönemimde, yalnızca beni değil bana yakın olan insanları da sevip kollayan, kıymet veren, merak eden, sürprizler yapan bir insan.İnsan değil İlah üzere bir şey hatta.Şimdi bencil ve istikrarsız onca insan alakasına baktığımda, 20 lerin başındaki o salak halim şu başımla ondan tekraren özür dilerdi.Yeterince değer bilmemiş olabilirim lakin benden hayli şey öğrendiğini daima anlatırmış.Benim ondan öğrendiklerim hele..ah…esasen gerisi belleğe gömülü kocaman sırlar.Kimbilir hangi güçlerde, hangi seyahatte artık o.Belki her yerde tahminen hiç bir yerde.. Umarım olabilecek en huzurlu sonsuzluktadır” notunu düştü.

“ERDAL ABİM”

İbrahim Büyükak ise Erdal Tosun’la ‘Küçük Esnaf’ sinemasının setinde verdiği pozu siyah beyaz olarak paylaştı. Ünlü oyuncu, paylaşımına; “Erdal abim” notunu düştü.

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN DA PAYLAŞTI

Ünlü televizyoncu ve şimdilerde YouTube üzerinden yayınladığı programlarıyla gündem olan Armağan Çağlayan ise Tosun için hazırlanan ‘Kafa’ mecmuasının görselini takipçileri ile paylaştı.