Enis Arıkan’dan ‘Ben doğal güzelim’ çıkışı!

Tuncay

New member
Toplumsal medya hesabından yaptığı eğlenceli paylaşımlarla sık sık isminden kelam ettiren Enis Arıkan, Instagram hesabını etkin olarak kullanan ünlü isimlerin başında yer alıyor. Vakit zaman setten paylaşımlar yapan Arıkan, kendisi ile ilgili yorumlara da cevap vermeyi ihmal etmiyor.

Sempatik oyuncu, son olarak kendisinin şimdiki haliyle yıllar evvelki halini kıyaslayan bir toplumsal medya paylaşımını, kendi hesabından takipçileri için yayınladı.

“BENİ YOK EDEMEYECEKSİNİZ”

yıllar ortasındaki değişimine dikkat çekilen gönderiye esprili bir karşılık veren Enis Arıkan, “Beni yok edemeyeceksiniz. Ben doğal güzelim” tabirlerini kullandı.

Akabinde paylaşıma eklenen hastag’lere takılan başarılı oyuncu, yakın dostu Ezgi Mola’nın etiketlenmesine de kayıtsız kalamadı. Arıkan bu durum için “Bir de Ezgi Mola hoşluğu ne alaka” yorumunda bulundu.

ESTETİKLERİNİ TEK TEK SAYDI

Bir daha sonraki öyküsünde yaptırdığı estetik müdahaleleri tek tek sayan Enis Arıkan, şu tabirleri kullandı:
“Sadece saçımda biraz ek var,
“Gözaltı dolgum var,
“Burun dolgum var.
“Botoksum var,
“Biraz da liposuction var,
“Kıcasacı doğalım,
“İftira atmayın artık”

“MİNİK MİNİK YAPTIRIYORUM”

İki yıl evvel katıldığı ‘2. Sayfa’ programında da estetik itirafında da bulunan Enis Arıkan, “Her yerimde estetik var, minik minik yaptırıyorum. Botoks değil, ışık dolgusu yaptırdım” açıklamasını yapmıştı.

“SENSİN TAKMA”

Öte yandan Instagram’da yaklaşık 3 milyon takipçisi olan Enis Arıkan, daha evvel de takipçisinin ‘Ya saçınız hakikaten takma mı?’ sorusunu karşılık olarak ‘Sensin takma. Kıskanılıyorum’ notunu yazmıştı. Arıkan’ın esprili yanıtı hayranlarını güldürmüştü.

“Saçlarım vardı lakin azdı” diyen Arıkan, “Ektirdim. Ektirdiğim periyotta Gülse Birsel beni aradı. Görüşmeye gittim, başım iğneli. ‘Ne yapacağız’ derken bu formülü buldular. Çok hoşuma gitti. tekrar kendi saçıma dönemedim. Bakımı epey güç.” açıklamasını yapmıştı.

MUHABİRLERDEN DEDİKODU İSTEDİ

Arıkan, birkaç ay evvel de Instagram hesabından dizideki grup arkadaşlarıyla çıktığı veda yemeği daha sonra magazin muhabirlerinden dedikodu istediği anları da yayınlamıştı.

Başarılı oyuncu, paylaşımına; “Şu görüntü şurada dursun… Magazinci arkadaşlar bana dedikodu verirse ben de gideceğimiz yeri söylerim. Benden utanıp beni otomobile tıkan Merve Polat sana da yazıklar olsun” notunu düşmüştü.

“BEN SANA YERİ SÖYLERİM”

Görüntüde; yemek daha sonrası araca binerken muhabirlere; “Dedikodu olursa bana yaz” diyen başarılı oyuncu, “Ben sana yeri söylerim, beni ara” diye kelamlarına devam etmişti.