Elif Ece Uzun’dan Mehmet Tuş açıklaması: Denedik, olmadı!

Tuncay

New member
Elif Ece Uzun, evvelki gün arkadaşı Zeynep Mansur ile City’s Nişantaşı çıkışı görüntülendi. Eşi Mehmet Tuşla boşanma basamağında olan Uzun, süreç hakkında basın mensuplarına bilgi verdi.

BOŞANMA SORULARINA CEVAP

Mayıs ayında tekrar barışma kademesine gelen çift, tekrar barışmamak ismine büsbütün ayrıldıklarını belirtti.

Elif Ece, “Geçtiğimiz aylarda Mehmet’le ailelerin ortaya girmesiyle kısa müddetli bir barışma süreci yaşadık. Denedik fakat olmadı. Bu saatten daha sonra da dönüşü yok yakın vakitte mahkememiz olacak. Hakkımızda hayırlısı” dedi.

Uzun, kelamlarına; “Ben tekrar podyumlara geri döndüm. İkizlerim 7 aylık oldu. Benim için güç bir müddetçti. Bakıcısız yedi ay tek başıma baktım. Artık işlerime geri döndüm. Her şeyin hayırlısı” diye devam etti.

UZAKLAŞTIRMA KARARI ALDIRMIŞTI

Elif Ece Uzun, ikiz çocuklarının babası iş insanı Mehmet Tuş’un tekraren fizikî şiddetine maruz kaldığını sav ederek iki ay uzaklaştırma sonucu aldırmıştı.

İstanbul Aile Mahkemesi’ne sunulan dilekçede, Mehmet Tuş’un eşi Elif Ece Uzun’a tekraren fizikî şiddet uyguladığı ve olayın karakola intikal ettiği anlatıldı.

‘HAYATİ TEHLİKESİ VARDIR’

Elif Ece Uzun’un fizikî şiddetin yanı sıra ekonomik ve ruhsal şiddete de maruz kaldığının açıklandıği dilekçede, “Mehmet Tuş, uyuşturucu husus kullanmaktadır. Elif Ece Uzun’un kişilik haklarına taarruz teşkil eden hakaretler etmektedir. Mehmet Tuş, eşine şiddet uygulama, tehdit, hakaret ve aşağılama içeren telaffuzlarda bulunma, bedensel ve ruhsal bütünlüğüne ziyan verme üzere aksiyonları alışkanlık haline getirmiştir. Uzun, eşiyle birebir meskende yaşadığı için hayati tehlikesi vardır. Dehşet ve kaygı duyan Elif Ece Uzun’un mahkemenizce korunmasını istiyoruz” tabirleri yer aldı.

Karara itiraz eden Mehmet Tuş ise, eşinin modellik topluluğundan uzak olduğu için mağdur rolünü oynayıp kendisine yer bulmaya çalıştığını söylemiş oldu.

“YERDE SÜRÜKLEDİ, TOKAT ATTI”

Eşinin korunma sonucuna karşın ailesiyle birlikte Sakarya’ya yanına geldiğini belirten model, “Barışalım diye yalvardı, affettim. Aracımız seyir halindeyken boşanma davası niçiniyle tartışmaya başladık. ‘O.. seni mahvedeceğim. Çocuklarımı alacağım. Sana vesikalık çıkaracağım’ diyerek hakaretlerde bulundu. Yakıt aldığımız esnada saçımdan tutarak yere attı, yerde sürükledi, tokat attı” demişti.

2019 YILINDA EVLENDİLER

Elif Ece Uzun, iş insanı Mehmet Tuş ile Ekim 2019’da Sapanca’da bir otelde gerçekleşen merasimle dünyaevine girmişti. Çift, işlerinin yoğunluğundan ötürü balayını ertelemişti. Düğün merasimine ortalarında ünlü isimlerin de bulunduğu yaklaşık 200 konuk katılmıştı.