Elçin Sangu’dan ‘Kiralık Aşk’ itirafı!

Tuncay

New member
19 Haziran 2015 – 20 Ocak 2017 yılları içinde ekrana gelen ve başrollerini Barış Arduç ile paylaştığı ‘Kiralık Aşk’ dizisiyle mesleğinde doruğa yükselen 36 yaşındaki oyuncu Elçin Sangu, YouTube’da yayınlanan ‘İbrahim Selim ile Bu Gece’ye konuk oldu.

Sangu, İbrahim Selim’in sorduğu “‘Kiralık Aşk’ın başarılı olacağını önce hissettin mi?” sorusuna verdiği yanıtla hayranlarını şaşkınlığa uğrattı.

“İKİ DEFA REDDETTİM”

Diziyi iki defa reddettiğini söyleyen Sangu, “‘Kiralık Aşk’ı ben iki defa reddettim. Ümmü Hanım ikna etmeseydi ben şu an yoktum yani, o denli söyleyeyim…” dedi ve şöyleki devam etti:

Ümmü Hanım bana ‘Kızım ne kaybedeceksin? Senin epey çocuksu bir enerjin var. Bunu ekranda kimse görmedi. Nereye kadar dram? Bunu dene en azından. en çok romantik güldürü denemiş olursun’ dedi. Ben o denli girdim o işe.”

YENİ DİZİSİ İÇİN DEĞİŞİKLİK YAPTI

Öte yandan geçtiğimiz haftalarda kuaför çıkışı görüntülenen ve yeni başlayacak olan “Yalancılar ve Mumları” dizisinden bahseden hoş oyuncu, bu dizi için saçlarını boyattığını açıklamıştı.

Kızıl saçlarıyla izleyicinin gönlüne taht kuran Sangu’nun yeni manzarası hayranlarını ikiye bölmüş, oyuncunun birtakım takipçileri kızıl renkteki saçlarının oyuncu ile özdeşleştiğini belirterek eski imajına dönmesi gerektiğini söylerken kimileri ise yeni imajının de kendisine yakıştığını belirtmişti.

SİNEM KOBAL’A BENZETİLDİ

Ünlü oyuncu, meslektaşı Sinem Kobal’a da benzetilmiş, hakkında “Resmen Sinem Kobal’ın kopyası olmuş” , “Şimdi sen de herkes gibisin”, “Elçin aslına bakarsanız epey hoş niçin Sinem’e benzemeye çalışmış ki”, “Güzel olmuş fakat eski halini istiyoruz” üzere yorumlar yapılmıştı.

Tüm bunların akabinde geçtiğimiz günlerde Fox Tv’de yayınlanan ‘Yalancılar ve Mumları’ dizisine, reytinglerde geride kalması kararı final sonucu verilmesinin akabinde Sangu’dan beklenen değişiklik gelmişti.

YENİ İMAJINI PAYLAŞTI

Rol aldığı dizinin bitmesiyle hoş oyuncu, sarı saçlarını tekrar kızıla boyatmıştı. Yeni imajını 8,1 milyon takipçili Instagram hesabının kıssalar kısmından paylaşan Sangu, fotoğrafına “Arkadaşım bir daha yaptı” notunu düşmüştü.

Çok sevilen kızıl saçlarına dönmesiyle toplumsal medyada gündem olan yıldıza, “Rol için bile olsa kızıldan sakın vazgeçme” biçiminde yorumlar yapılmıştı.