Eğitimde telafi uygulaması ne zaman başlıyor? MEB son dakika açıklaması

celikci

New member
Eğitimde telafi uygulaması ne zaman başlıyor? MEB son dakika açıklaması
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk telafi eğitimleri ile ilgili sosyal medya hesabından son dakika açıklamaları yaptı. Eğitimde telafi uygulamalarına hazır olduklarını belirten Bakan Selçuk, büyük ve kapsamlı bir telafi süreci ile olumsuz etkileri ortadan kaldıracaklarını ifade etti. Peki eğitimde telafi uygulamaları ne zaman başlayacak? Okullar kapandıktan sonra tedavi uygulaması olacak mı? Haziran ayında telafi dersleri mi var?Eğitim Bakanı Ziya Selçuk sosyal medya hesabından "eğitimdetelafibaşlıyor" etiketi ile önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Selçuk açıklamasında "Eğitimde telafi uygulamasına hazırız. Büyük ve kapsamlı bir telafi süreciyle akademik, sosyal duygusal ve fiziksel alanda olumsuz etkileri ortadan kaldıracağız. Haziran ayı itibarıyla başlayacağımız çalışmalar 2021-2022 eğitim yılını da kapsayacak." dedi. Okullar kapandıktan sonra telafi eğitimi devam edecek mi?Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk açıklamasında telafi eğitiminin durumuna ilişkin net bilgiler paylaşmadı. Bu konunun ilerleyen günlerde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından detaylı şekilde paylaşılması bekleniyor.

ALINTIDIR