Edirnekapı şehitliğinde Ekrem İmamoğlu ve gazi yakını arasında atışma: Ben seni araştırır bulurum

celikci

New member
Edirnekapı şehitliğinde Ekrem İmamoğlu ve gazi yakını arasında atışma: Ben seni araştırır bulurum
Çanakkale Zaferi'nin yıldönümü nedeniyle Edirnekapı şehitliğinde düzenlenen törene İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldı. Tören sırasında Şehit mezarlarını ziyaret eden Ekrem İmamoğlu'na gazi yakını olduğunu söyleyen bir kişi tepki gösterdi. Gazi yakını, “daha Gara şehitlerinin kırkı çıkmadı, burası Pervin Buldan’la ağaç diktiğiniz park değil” ifadelerini kullanırken Ekrem İmamoğlu “ Sonra konuşuruz. Hadsizlik yapıyorsun şov yapıyorsun” yanıtını verdi. Ben seni araştırır bulurum merak etmeEkrem İmamoğlu’nun yanında bulunanlar tarafından Gazi yakını olduğunu söyleyen kişi olay yerinden uzaklaştırılırken İmamoğlu vatandaşın arkasından, “Ben seni araştırır bulurum” merak etme ifadelerini kullandı. Burası onun yeri değilBu sırada İstanbul Valisi Ali Yerlikaya da Şehit mezarlarına Karanfil bırakıyordu. Vali Ali Yerlikaya, tartışmaları üzerine “Burası onun yeri değil” ifadelerini kullandı.

ALINTIDIR