Eda Ece, Danilo Zanna savlarına sitem etti: Ben esasen Buğrahan’la birlikteim

Tuncay

New member
Eda Ece, Şevval Sam ve oğlu Taro Buyruk Tekin’le evvelki akşam Etiler’deki Da Mario’dan çıkarken objektiflere yansıdı. Ünlü oyuncular, kendilerini görüntüleyen muhabirlerle sohbet etti.

Rol arkadaşı Sam’ın doğum günü için bir ortaya geldiklerini söyleyen Ece’ye Tarık Buyruk Tekin’i dünyaca ünlü oyuncu Johnny Deep’e benzettiği kelamlar hatırlatılınca, ”Daha havalı bir oyuncu gördünüz mü?” formunda konuştu.

EDA HALA HUDUTLU

Geçtiğimiz günlerde yıllar evvel tıpkı sinemada rol aldığı ve şimdilerde eşiyle boşanmak üzere olan Danilo Zanna ile sık sık vakit geçirdiği tezleriyle gündeme gelen Eda Ece, bu haberlere sitem etti.

“BU HABERLER ÇOK AYIP”

Hoş oyuncu, ”Benim esasen erkek arkadaşım var. İnsanın erkek arkadaşı varken bu biçimde haberler yapılması son derece ayıp. Ben Buğrahan’la birlikteim. Ayrıldığımız haberleri yanlışsız değil. Danilo’yla 2016’da birlikte ‘Görümce’ sinemasında rol aldık. Çok da sevdiğim bir rol arkadaşımdı, tekrar da görüşmedik.”

“2016’dan beri görmediğim birisiyle haber çıkıyor. Benim hiç bir kabahatim yok, Danilo’nun hiç bir şeyden haberi yok. Masa başı haberler gazeteciliğinde itibarını bozuyor bence. Hem kendisine ziyan hem bize ziyan ne gereği var” halinde konuştu.

“BUĞRAHAN GERÇEĞİ EN YETERLİ BİLEN İNSAN”

Erkek arkadaşı Buğrahan Tuncer’in yansısıyla ilgili soruyu da yanıtlayan Ece, ”O gerçeği en uygun bilen insan olduğu için ‘bu palavra haber işi keşke olmasaydı’ dedi” sözlerini kullandı.

“yeniden ANNEMİN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLUYORUZ”

Şevval Sam, doğum günü kutlamasıyla alakalı,”100’üncü doğum günü kutlamam” biçiminde konuştu. Sadakatsiz dizisinde Selçuk karakterine hayat veren Tarık Buyruk Tekin ise “yine, yine annemin doğum gününü kutluyoruz” dedi.

“EDA ÇOK DEĞERLİ”

Güzel oyuncuya Eda Ece’nin kendisini Johnny Deep’e benzettiği kelamlar hatırlatılınca, ”Eda hayli bedelli, fazlaca teşekkür ediyorum. bu biçimde şeyler beni hayli onurlandırıyor” diye konuştu.

“SADAKATSİZ’ ÇOK HOŞ GİDİYOR”

Kanal D ekranlarında yayınlanan “Sadakatsiz” dizisiyle alakalı konuşan oyuncu, ”Dizimiz hayli hoş gidiyor, seyircimizin takdiri o. Ben hayli keyif alıyorum. Bana yol gösteren epey değerli beşerlerle çalıştığımı düşünüyorum, kamera önü ardında. ötürüsıyla ortaya konulan işin izlenmesi keyifli ve içerisinde bulunması değerli bir eser oluyor” dedi.