DÜNYA’ya ‘Basının Gücü’ Mükafatı

Zeytin

Global Mod
Global Mod
Müstakil Endüstrici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) 17 yıldır düzenlediği “Türkiye İktisat Basını Ödül Töreni”, bu yıl “Türkiye’nin Gücü Ödül Töreni” ismiyle ulusal ölçekte kapsamlı ve kuvvetli bir programa dönüştü. Merasim; Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanı sıra, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Savunma Sanayii Lideri Prof. Dr. İsmail Demir, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, iş insanları, sanatçı ve akademisyenlerin iştirakiyle Taksim Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Erdoğan’a “Türkiye’nin Gücü” Özel Mükafatı

Merasimde; en değerli ve en özel ödül Cumhurbaşkanı Erdoğan’a verildi. MÜSİAD Genel Lideri Mahmut Asmalı tarafınca birinci ve tek sefere mahsus Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a “Türkiye’nin Gücü Özel Ödülü” takdim edildi.

DÜNYA, ‘Basının Gücü’ mükafatına layık görüldü

MÜSİAD “Türkiye’nin Gücü Ödülleri”, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın iştirakiyle sahiplerini bulurken, DÜNYA, ‘Basının Gücü Ödülü’ne layık görüldü. Mükafatı İdare Konseyi Liderimiz Hakan Güldağ’a, Prof. Dr. Edibe Sözen ve Gökhan Uzman takdim etti.

Merasimde; Turkovac’ı geliştiren Prof. Dr. Aykut Özdarendeli “Akademinin Gücü Ödülü”, Altınay Robot Teknolojileri AŞ İdare Heyeti Lideri Hakan Altınay “Dönüşümün Gücü Ödülü”, Getir Kurucu Ortağı Tuncay Tütek “Girişimin Gücü Ödülü”, Altaca Etraf Teknolojileri ve Güç Üretim AŞ İdare Heyeti Lideri Hasan Alper Önoğlu “İklimin Gücü Ödülü”, Kale Küme Lideri ve Üst Yöneticisi (CEO) Zeynep Bodur Okyay “bayanın Gücü Ödülü”, LC Waikiki İdare Heyeti Lideri Vahap Küçük “Markanın Gücü Ödülü”, Dilruba Konutları Yardımlaşma Derneği Kurucusu Hatice Dilruba “Sosyal Sorumluluğun Gücü Ödülü” ve Tosyalı Holding Kurucusu ve İdare Şurası Lideri Fuat Tosyalı da “Üretimin Gücü Ödülü”ne layık görüldü.

Okumaya devam et...