Dünya medyasının gündemine girmişti! Birinci defa konuştu

semaver

Active member
Dünya medyasının gündemine girmişti! Birinci defa konuştu Bursa’nın İnegöl ilçesinde alkol aldıktan daha sonra kendini arama çalışmalarına katılan Beyhan Memnun, dünyanın önde gelen gazetelerinin internet sitelerine “Kayıp Türk kendisini arama grubuna katıldı” başlığıyla manşet olmuştu.

Dünyanın tanıdığı Beyhan Keyifli, sessizliğini bozup, yaşadığı o anları anlattı.

Bursa’nın Hamitler Mahallesi’nden gelip İnegöl’ün Çayyaka mahallesinde çalıştığını söz eden Keyifli, “Olay günü Mesut arkadaşımla İnegöl’de işlerimizi hallettik. Gelirken de alkol aldık yanımıza. daha sonrasında birlikte alkol aldık. Vakit geç olunca ’ben dinlemeye gidiyorum’ diyerek yanından ayrıldım. Yazlık konutta alkol almıştık. Ben dinlenmek için başka meskene gittim. Arkadaşım beni tam anlamamış. Benim geri dönmediğimi görür görmez meraklanmış. Jandarmayı ve arama kurtarma gruplarına haber vermiş. Gece 1 üzere uyudum. Sabaha karşı 5 sıralarında uyandım. Dışarıya çıktım. Arama kurtarma gruplarını görür görmez yanlarına gittim ne olduğunu sordum. Kayıp biri olduğunu söylemiş olduler. Ben de ortalarına karışarak, kayıp olan şahsı aramaya başladım. Kayıp kişinin kim olduğunu bilmeden aramaya katıldım. bir süre daha sonra Beyhan Mutlu’yu aradıklarını söylemiş olduler. İsmimi duyar duymaz soğuk ter döküldü. Beyhan Mutlu’nun ben olduğunu söylemiş oldum ancak aramaya devam ettiler. Bana inanmadılar. Mesut arkadaşım beni görür görmez durum ortaya çıktı. Bir anda ortalık karıştı. Onlarla birlikte yarım saatten çok aramalara katıldım. Benim olduğumu bilince gruplar, gülümsediler.” dedi.

Dünya basınının da gündem olduğunun hatırlatılması üzerine Memnun,” Çok şaşırdım. Birdenbire başımıza bu biçimde bir şey geldi. hayatımda bu biçimde bir olay olmadı.” dedi.

Kendisiyle alakalı olan haberleri hiç okumadığını söyleyen Keyifli,”vakadan daha sonra daima çalıştım. Hiç haber okumadım. Burada telefon hayli çekmiyor. İnşaatta çalışıyorum. Kayıp olayında bana dayanak veren Jandarma Komutanlığı takımlarına ve arama kurtarma takımlarına teşekkür ediyorum. Bütün dünyaya selamlar. Olan oldu dünya umurumda değil.” sözlerini kullandı.