Düğün salonları ne zaman açılacak? 2021 düğünler ve nişanlar ne zaman serbest olacak?

celikci

New member
Düğün salonları ne zaman açılacak? 2021 düğünler ve nişanlar ne zaman serbest olacak?
Koronavirüs salgını tüm dünyada olduğu gibi ne yazık ki ülkemizde de etkisini sürdürmeye devam ediyor. Günlük yaşamı ve pek çok sektörü olumsuz etkileyen salgınla ilgili her gün birçok soruya yanıt aranıyor. Pandemi sebebiyle mağdur olan sektörlerden biri de düğün salonları oldu. Evlilik hayali kuran onlarca çift pandemi sebebiyle düğünlerini ertelemek zorunda kaldı ve bazı kısıtlamalarla karşılaştı. Peki, 2021 düğün ve nişanlar ne zaman serbest olacak? 2021 düğün salonları ne zaman açılacak? İşte tüm detaylar... Düğün Salonları Ne Zaman Açılacak?Evlilik hayali kuran ve pandemi sebebiyle hayallerini bir süre ertelemek zorunda kalan onlarca çift yeni tarihlerini belirlemek için düğün salonlarının ne zaman açılacağını araştırıyor. Düğün salonu sahipleri ve bu sektördeki onlarca kişi de kısıtlamaların ne zaman kaldırılacağını merak ediyor. Düğün salonlarının açılış tarihiyle ilgili henüz henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Salgının seyrinde oluşacak olumlu gelişmeler düğün salonlarının açılmasında etkin bir rol oynayacak. Şu anda salgının seyrini kontrol altında tutmak ve vaka sayılarında artışı önlemek için düğün salonlarının kapalı tutulması kararı sürüyor. Kısıtlamalar Devam EdiyorDünya geneline yayılan koronavirüs salgını insan sağlığını doğrudan tehdit etmeye devam ediyor. Salgın sebebiyle alınan son kısıtlama kararları devam ederken vatandaşlar kısıtlamaların ne zaman esnetileceğini merakla araştırıyor. Hemen hemen her gün gündeme gelen konuyla ilgili daha önce açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vaka sayılarının belirli bir rakamın altına düşmesiyle beraber daha önce olduğu gibi kısıtlamaların kademeli olarak esnetileceğini belirtmiş ve 'Her bireyin kendi tedbirlerini sıkı bir şekilde uygulamaya devam etmesi şarttır' ifadelerine yer vermişti. Köy Okulları 15 Şubat'ta AçılıyorÖte yandan geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Kabine toplantısının ardından önemli açıklamalara yer veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, köy okullarında 15 Şubat 2021 tarihinden itibaren yüz yüze eğitimin başlayacağını duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasının ardından Milli Eğitim Bakanlığı'ndan bir duyuru geldi. Bakanlık, 15 Şubat'tan itibaren birleştirilmiş sınıf uygulaması okulların tamamı, köy ve benzeri seyrek nüfuslu yerleşim yerlerinde tüm ilkokul ve ortaokullar ile tüm bağımsız anaokulu ve özel eğitim anaokullarında haftada 5 gün yüz yüze eğitime geçileceğini aktardı. Açıklamanın devamında ise 1 Mart'tan itibaren tüm resmi ve özel ilkokullarda ve bu ilkokulların bünyesindeki ana sınıfları ile özel eğitim sınıflarında, haftada 2 gün yüz yüze olmak üzere eğitim yapılacağı belirtildi.

ALINTIDIR