Dilara Aksüyek ve Hakan Sabancı ‘aşk’ tezlerine son noktayı koydu!

Tuncay

New member
Yaklaşık beş ay evvel kendisi üzere oyuncu olan ‘Arka Sokaklar’ın ‘Tekin’i Onur Bay ile bağını noktalayan Dilara Aksüyek, bir müddetdir iş insanı Hakan Sabancı ile aşk yaşadığı argümanlarıyla gündeme geliyordu. Sabancı ve Aksüyek, geçtiğimiz akşam Cihangir’de bir arkadaşlarının doğum gününü kutlayacakları yere girerken görüntülendi.

İkili, Hakan Sabancı’nın aracından inince bir anda basın mensuplarını karşılarında gördü. Muhabirlerin, “Uzun müddettir aşk tezleri var. Neler söylemek istersiniz?” sorusuna karşılık veren Sabancı, “Arkadaşız, ortamızda aşk yok” dedi.

“ARKADAŞIMIZIN DOĞUM GÜNÜNE GELDİK”

Aksüyek ise iş insanına katılarak, “Daha evvel de dediğim üzere aşk yok, arkadaşımızın doğum gününe geldik” halinde konuştu. Aksüyek ve Sabancı, akabinde arkadaşlarının doğum gününün kutlanacağı yere girdi.

Hoş oyuncu, geçtiğimiz günlerde bir daha Cihangir’de görüntülenmiş; gazetecileri karşısında görür görmez ise Hakan Sabancı ile aşk savlarına, “Kendisi benim arkadaşım, aşk yok” diyerek, meskeninin yolunu tutmuştu.

Öte yandan geçtiğimiz ay Aksüyek’in aradığı aşkı işletmeci Erkan Şen’de bulduğu konuşulmuş; Cihangir’de bir yerde objektiflere yansıyan ikilinin yeni bir beraberliğe yelken açtığı ileri sürülmüştü.

MUHABİRLERE SİTEM ETTİ

Gazetecileri fark edince panik olan Aksüyek, “niçin benimle konuşmadan imaj alıyorsunuz?” diyerek, muhabirlere sitem etmişti. İkili, röportaj daha sonrası birlikte yere girmişlerdi.

Daha evvel ‘Merhamet’, ‘İstanbullu Gelin’, ‘Arıza’ üzere üretimlerde rol alan hoş oyuncu, hakkında çıkan haberlerin akabinde hususla ilgili Instagram hesabından şu açıklamayı yapmıştı: “yaşamımda biri olduğunda bunu hiç bir vakit saklamadım. Olursa bir daha haberiniz olur. Sevgiler.”

Aksüyek ile bir ilgisi olduğu söylentileri yalanlayan işletmeci Erkan Şen de Instagram hesabından yaptığı açıklamada şu tabirleri yayınlamıştı: “Sevgili basın mensubu arkadaşlarım; hayli teşekkür ederim. Hepimizin sevgiyi ve aşkı önceliğe koymamız gereken bu günlerde beni aşk haberleriyle manşete taşımışsınız. Üstelik benim de fazlaca sevdiğim, dostluğuna değer verdiğim Dilara üzere özel bir bayanla… Ortamızda yazdığınız üzere bir aşk kelam konusu değildir; olsaydı ben esasen bu biçimde bir bağlantıyı açıklamaktan gurur duyardım. İnanın… Yakın dostluğumuzun yanlış algılanıp, bu haberlerin Dilara’yı da sevenlerine karşı açıklama yapmak durumunda bırakmamış olmasını diliyorum. Sevgiler…”