Dershaneler açılacak mı 2021? Dershaneler etütler açılıyor mu?

celikci

New member
Dershaneler açılacak mı 2021? Dershaneler etütler açılıyor mu?
Dershaneler açılacak mı 2021 sorusunun yanıtı yüzlerce kişi tarafından araştırılıyor. Koronavirüs tedbirleri kapsamında geçtiğimiz yıldan bu yana okula gidemeyen öğrenciler artık eğitim hayatlarına geri dönmek istiyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan yüz yüze eğitim açıklamasının ardından Veliler ve öğrenciler dershaneler açılacak mı, etütler açılıyor mu gibi soruların yanıtını araştırmaya başladı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre 22 Ocak tarihinden itibaren yüz yüze eğitim başlayacak. Peki hangi yüz yüze eğitim kurumları açılıyor? dershaneler açılacak mı? Dershaneler açılacak mı?Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan yüz yüze eğitim açıklamasında, “8 ve 12 sınıf öğrencileri ve mezunları için isteğe bağlı açılan eğitim ve destekleme kurumlarında yüz yüze eğitimin 22 Ocak tarihinde başlamasına karar verildi” ifadeleri kullanıldı. Bakanlık tarafından bu konuda hazırlanan iki ayrı yazıda illere gönderildi. Yani öğrenciler Dershane ve etüt merkezlerine devam edebilecek eğitimlerini aksatmadan bu şekilde yürütebilecek. Salgın önlemleri üst safhada olacakDershane ve etüt merkezlerine giden öğrenciler için salgın önlemleri de devam ediyor olacak. Maske mesafe ve hijyen kurallarının önemini olduğu kurslarda öğrencilerin dikkatli olmaları için uyarı yazıları her yere açılacak.

ALINTIDIR