Deniz Büçkün yılbaşı partisinde içtiği hap nedeniyle hayatını kaybetti!

celikci

New member
Deniz Büçkün yılbaşı partisinde içtiği hap nedeniyle hayatını kaybetti!
Bahçeşehir Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü son sınıf öğrencisi 23 yaşındaki Deniz Büçkün, İstanbul'da 5 arkadaşı ile birlikte yılbaşını kutlamak evinde toplandı. Arkadaşlarıyla eğlenen genç kız 2021 yılının ilk saatlerinde fenalaştı ve yere yığıldı. Yaşanan olayın ardından evde bulunan arkadaşları genç kızı kurtrmak için uğraşırken bir yandan da 112'yi aradı. Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan üniversite öğrencisi Deniz Büçkün, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. UYUŞTURUCUYU ALKOLLE BİRLİKTE ALDI! Polis partiye katılan üniversite öğrencilerinin ifadelerini aldı. Polise ifade veren öğrenciler partiye katılan E.Ö. isimli öğrencinin partiye ecstasy hap getirdiğini söyledi. Partide alkol aldıklarını ve Deniz Büçkün'in ecstasy hapı alkolle birlikte aldıktan sonra yere yığıldığını belirten öğrenciler talihsiz kızın nefes alamadığını belirtti. İfadeler üzerine E.Ö. gözaltına alındı. Şüpheli olarak sorgulanan E.Ö.’nün ifadesinde, hapları Üsküdar’da birinden alarak eve geldiğini ve arkadaşlarına dağıttığını, hapları alkolle birlikte kullandıklarını söylediği iddia edildi. UYUŞTURUCU SATICISI TUTUKLANDI!Aynı binada oturan Sefa Kayhan, “ Yılbaşı gecesi binada bir bağırma sesi duydum. Bir genç, gelip benim kapıma vurdu. Yardım çığlıkları atıyordu. Bir komşumuzla yukarı çıktık. Kız koltukta uzanıyordu. Yüzü morarmıştı. Dairede oturan kızları apartmanda görüyordum. Sadece selamlaşırdık” dedi. E.Ö.’nün uyuşturucuyu aldığı torbacı Burak Karancı Kadıköy’de gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen Burak Karancı tutuklanırken, E.Ö. adli kontrolle serbest kaldı.

ALINTIDIR