Deniz Akkaya ile Efe Önbilgin’in dava hengamesi bir daha başladı

Tuncay

New member
Hürriyet’in haberine göre; Efe Önbilgin, Deniz Akkaya ile bağlantısından olan kızının bikinili fotoğraflarının paylaşılmasının engellenmesi için dava açmış lakin kaybetmişti. Bunun üzerine Önbilgin, sonucu İstinaf Mahkemesi’ne taşıdı ve davanın bir daha görülmesi için başvurdu.

Akkaya, Efe Önbilgin’den olan kızı Ayşe’nin babasıyla yazışmalarını toplumsal medyadan paylaştı ve dava süreci daha sonrası yaşadıklarını anlattı:

“Kızım Ayşe’nin doğumundan beri biyolojik babasının mobbing ve her türlü şiddetine karşın yüreğime taş basarak kızımın gelişimi için alaka tesis etme uğraşlarımıza şahit oldunuz. Geçen sene yıllar daha sonra Ayşe artık kendine sahip olan bir çocuk olduğu için Londra’ya, babasının yanına yolladım. Hayat usulü bir çocuğa uygun olmamasına karşın. Kızım tekrar babasına gitmek istemediğini söyleyerek oradan döndü.

“BUNLARA MECZUP MUAMELESİ YAPIYORUZ”
Bu bahsi geçen davayı ben kazandım. Lakin arsızca tekrar tıpkı davayı açma eforuna girmişler. Kızım Ayşe’nin babasına birinci kere ricası, bu davayı geri çekmesi oldu. Baba kabul etmedi. Az evvel kazandığımız bu davanın bir daha babası tarafınca arsızca açıldığına maalesef şahit oldu. Biz anne kız artık bunlara mecnun muamelesi yapıyoruz. Ayşe epeyce keyifli. Eğitimini epey çocuğa kısmet olmayacak koşullarda görüyor. Okuyacak ve bu ülkeye epeyce hayrı dokunacak.”

“ŞİŞMANLARLA GÖRÜŞMÜYORUM”
Deniz Akkaya geçtiğimiz senelerda yaptığı ve büyük reaksiyon çeken “Şişmanlarla ve berbat beşerlerle görüşmek istemiyorum” kelamlarını bir dahaledi. Akkaya, katıldığı bir programda “Yeme bozukluğu bir duygusal rahatsızlıktır. Bile bile meselelerine sarılan bir insan intihar ediyor demektir. İntihara meyilli biriyle de arkadaşlık etmem” diyerek tartışılacak açıklamalarda bulundu.

O periyot büyük reaksiyon çeken açıklamasının ardında duran Akkaya, şişmanlığın bir hastalık olduğunu lisana getirdi ve şöyleki konuştu: “Biz hasta taraflarımıza bile bile sarılmamalıyız. Şişmanlarla görüşmüyorum zira görüşlerimiz başka. Anoreksiklerde de arkadaşlık kuramam. Aynaya baktığında çözebileceğin meseleleri elimizin zıddıyla itmemeliyiz. Yeme bozukluğu bir duygusal rahatsızlıktır, üstüne çalışmak gerek. Sıkıntılarına sarılan bir insan intihar ediyor demektir. İntihara meyilli biriyle de arkadaşlık etmem.”

“EFE DÖNÜM NOKTAM”
Bir periyot alkol sorunu yaşayan Deniz Akkaya, kızı Ayşe’nin babası Efe Önbilgin yardımıyla bu durumdan kurtulduğunu deklare etti: “Alkolü Ayşe’nin doğumundan evvel bırakmıştım. Efe’den dolayı. Benden daha fazla içen birini görür görmez içmekten vazgeçtim. ‘İçince bu biçimde mi olunuyor ya’ dedim. Benim için sahiden dönüm noktası oldu.”