Demirören Medya’ya ödül yağmuru

Tuncay

New member
5’inci Türkiye Altın Marka Mükafatları sahiplerini buldu. İş, iktisat, kültür, sanat, cemiyet ve medya dünyasından değerli isimler yer aldığı, farklı kesimlerden temsilcilerin halk oylamasıyla mükafata layık görüldüğü geceye, Demirören Medya Kümesi damgasını vurdu.

DEMİRÖREN MEDYA GRUBU’NA 5 ÖDÜL
Medya dünyasından kıymetli isimlerin katıldığı gecede, ‘Yılın Kurumsal İrtibatçısı Ödülü’ Demirören Haber Ajansı ismine Kurumsal İrtibat ve Pazarlama Sorumlusu Memnune Akdeniz’in, ‘Yılın Magazin Programı’ mükafatı Kanal D’de yayınlanan ‘Magazin D’nin, ‘Yılın Televizyon Programı’ CNN Türk’teki ‘Üretim Rotası’nın, ‘Yılın Magazin Eki’ Hürriyet Kelebek’in ve ‘Yılın Köşe Yazarı’ Posta Gazetesi’nden Bekir Saçar’ın oldu.

AKDENİZ: UMARIM DAHA ÇOK ‘KADIN ÖDÜLLENDİRİLDİ’ HABERLERİ YAPARIZ
Demirören Haber Ajansı ismine ödül alan Kurumsal İrtibat ve Pazarlama Sorumlusu Memnune Akdeniz, “İletişim kazaya gelmeyen ve markalar için birbirinden ayrılmayan, epeyce kıymetli bir tutkudur. Bu tutkunun peşinden giderken bu usul mükafatlar yanlışsız yoldasın işaretidir. İşaretinizi aldım, hayli teşekkür ediyorum. Umarım ki 2022 yılında daha epeyce bayan öldürüldü değil de, daha hayli bayan ödüllendirildi haberleri yaparız. bu biçimde bu mükafatı epey daha büyük bir gururla üstlere taşırız. Unutmayalım ki bayan var olursa var eder” dedi.

SEYMEN: TÜRKİYE DÜNYANIN BİRİNCİ 10 İKTİSADI ORTASINA GİRECEK
CNN Türk’te yayınlanan ‘Üretim Rotası’ programının sunucusu, gazeteci Cem Seymen, “Programlarımı yaparken bir tek şey düşünüyorum, Türkiye 4’üncü Sanayi Devrimi’ni aslına bakarsan başarmış bir ülke. Cumhuriyet ile ve Mustafa Kemal Atatürk yardımıyla, Cumhuriyet’in getirdiği muazzam muvaffakiyet atağıyla. Cumhuriyet’in ayarlarına yine dönersek, tıpkı başarıyı göstereceğiz ve Türkiye dünyanın birinci 10 iktisadı ortasına girecek. Biz gazeteciler de bunu halkımızla paylaşmaktan büyük bir gurur duyacağız” tabirlerini kullandı.

DELİBAŞ: KRİTER MUVAFFAKİYET
Türkiye Marka Tepesi İdare Heyeti Lideri Nedim Delibaş, “Organizasyonumuzdaki mottomuz ‘kuvvetli bir Türkiye için, Türk markalarını seçin’ oldu. Ödül kimi vakit bir dokunuş, kimi vakit bir nesne, plaket, kupa… İnsanların motivasyonunu her türlü artırıyor. Türkiye Marka Doruğu de sanatkarıyla, televizyoncusuyla, iş dünyasıyla her insanın bütünleşmiş olduğu bir yapı içerisinde motivasyon manasında bir misyon üstleniyor. İstihdama katkı sunan iş, sanat, medya dünyasının buluştuğu bir gökkuşağı diyebiliriz. Mükafatlar halk oylamasıyla verildi, kimileri ise 11 kişilik tertip komitesi sonucu ile belirlendi. Kriter muvaffakiyet, kriter istihdam” biçiminde konuştu.