Demet Özdemir: Çok kıskancım fakat muhakkak etmem

Tuncay

New member
Demet Özdemir, İbrahim Selim’in “Sen küçük bi kasabada doğup, büyümüşsün” sorusuna, “Evet o denli, az nüfuslu bir yerdi fakat hakikaten dayanılmaz bir komşuluk kültürü vardı. Mahalle kültürü ile büyüdüğüm için ağaca tırmanmak, arkadaşlarla dışarıda oynamak, 21.30’da meskene dönmek üzere şeyler vardı hayatımda. Zira 11-12 yaşına kadar oradaydım ve muazzam bir halde itimada, dostluğa dayalı bir yer olduğu için hayli özgür büyüyebildim. Babam inanılmaz katı kuralları olan bir tanesiydi lakin ailede kimse kimseye ‘şunu olacaksın’ diye baskı kurmazdı” cevabını verdi.

“SABAHLARI UYANINCA KİMSEYLE KONUŞMAZDIM”
“Çocukken uyandığında bir süre kimselerle konuşmazmışsın?” sorusunu ise hoş oyuncu, “Eskiden öyleydim ve vahim bir tanesiydim. Hatta tahminen o denli olan bireyler de var ise bir şifre çözeriz şu anda. Çocukken inanılmaz hırslı, maksatları olan ve sabırsız bir tanesiydim. Her şey fazlaca çabuk olsun istiyordum fakat bunu düşündüğüm vakit içinder 14 yaşındaydım. Yani ne kadar süratli olabilir ki? bir daha de bu sabırsızlık bende çok bir gerginlik yaratıyordu ve uyandığımda ‘niçin uyandım ki bugün?’ diye düşünüyordum. örneğin çok sevinçli biriyle karşılaştığımda ‘niçin bu kadar memnunsun, sabah sabah bu kadar sevinçli olacak ne buluyorsun?’ diye sorardım. Ne vakit ki yapmak istediğim işi yapmaya başladım, para kazandım ve aileme olan sorumluluklarımı yerine getirmeye başladım işte bu biçimde ben de ‘Ne var bunda bu kadar gülünecek sabah sabah’ denilecek tiplere döndüm. özetlemek gerekirsesı hayattaki emelinizi yahut sizi memnun edecek şeyleri bulduğunuzda epeyce memnun uyanıyorsunuz” halinde cevapladı.

“HİSLERİME ÇOK GÜVENİYORUM”
Demet Özdemir “Arkadaşlarıma nasihat vermek konusunda epey gerçekçi ve dürüstüm. kimi vakit insanları kırabiliyorum lakin uzun vadede beşerler üzerinde olumlu sonuçlar yaratabiliyor. Bu yüzden hislerime epey güveniyorum ve genelde de yanlışsız çıkar” dedi.

‘SENİ SEVİYORUM’ YERİNE ‘İ Yİ KİVARSIN’
Beşerlerle münasebetlerine de değinen oyuncu, “Seni seviyorum yerine ‘iyi ki varsın’ cümlesini tercih ederim. Çok kıskancımdır fakat aşikâr etmem. Çabucak tepki veririm lakin kısa müddette bunun yersiz bir his olduğunu çabucak fark ederim” tabirlerini kullandı.