Demet Akalın: Ciğerlerimiz yandı

Tuncay

New member
Öğlen saatlerinde İstinye’de alışveriş merkezine gelen ve kısa müddette alışverişini tamamlayan Demet Akalın, Markalar Sokağı’nda karşılaştığı basın mensuplarının objektiflerine poz verdikten daha sonra muhabirlerin sorularını yanıtlamayı da ihmal etmedi.

Ülkemizin son günlerde yaşadığı üzücü orman yangınlarında etkilenen vatandaşlarımız için yardım kampanyaları düzenleyen başarılı müzikçi, “Gerçekten kaç gündür neler yaşadık, neler gördük. Çok üzgünüm, ciğerlerimiz yandı. Allah tekrar yaşatmasın, devam eden yangınlarda inşallah en kısa müddette söner ve beşerler rahat bir nefes alır” dedi.

Bir arkadaşının doğum günü için alışverişe geldiğini söyleyen Demet Akalın, vale noktasından yeni aracını teslim alırken muhabirlerin, “Hayırlı olsun” dileklerini de kabul etti. Yaklaşık kıymeti 2 milyon lira olan aracına binen Akalın, gazetecilere teşekkür ettikten daha sonra alışveriş merkezinden ayrıldı.

“Arkadaşlar iki aracımı sattım ve bu yeni arabayı aldım lakin araç seçimini Okan yaptı. Konserlere bununla gideriz falan diyerek beni kandırdı ancak ben pek sevmedim. Yaz dönemi geçsin değiştireceğim” dedi. Yaklaşık kıymeti 2 milyon lira olan aracına binen Akalın, gazetecilere teşekkür ettikten daha sonra alışveriş merkezinden ayrıldı.

Son günlerde yaşadığımız orman yangınlarıyla ilgili Demet Akalın, yardım için elini taşın altına koydu. Akalın, yangından etkilenen ve konutu kül olduğu için dışarıda yatmak zorunda kalan yaşlı teyze için harekete geçti.

“TEYZEMİ BULDUM”

Twitter hesabından paylaşımda bulunan müzikçi, “Teyzemi buldum. Konutunu döşemesi, yatağı bizden… ” tabirlerini kullandı.

En yakın vakitte yardım derneği kuracağını da belirten Akalın, “Çok yardım geliyor. Haluk (Levent) nasıl kurdu sanki? Şu dünyada işe yaradığını hissetmek…” biçiminde konuştu.

“KAMYONUMUZ YOLA ÇIKACAK” DEMİŞTİ

Geçtiğimiz gün yangından etkilenen bölgelere 20-25 bin TL’lik yardım göndereceğini açıklayan Akalın, Instagram’dan yayınladığı görüntüde gözyaşlarına hakim olamamıştı.Şarkıcı, gönderisinde, “Soğuk su depolu kamyon bulmaya çalışıyorum. Birkaç yere telefon açtım lakin… Sağ olsun Emrullah’la ben de 20-25 bin TL’lik gereç alıyoruz. Köpek maması, yanmaz ayakkabı, pil birkaç bir şey daha… Yarın kamyonumuz Bodrum’a yola çıkacak…” sözlerine yer vermişti.