Defne Samyeli: Kızlarımın babası kıyafetlerime karışırdı!

Tuncay

New member
Son devirde tezli sahne kıyafetleri ile sık sık isminden kelam ettiren Defne Samyeli, evvelki akşam kızı Deren Talu ile Bebek Lucca’da objektiflere takıldı. Yerden çıkan ikili, şık giysi stilleri ile dikkatleri üzerine çekti.

bir müddetdir işlerinden dolayı ağır olduğunu söyleyen Samyeli, uzun vakit daha sonra dışarı çıktığını söylerken basın mensuplarının “Giyinirken birbirinize danışır mısınız?” biçimindeki sorusuna karşılık verdi.

Fit hali ile senelera meydan okuyan 49 yaşındaki hoş, “Evet giyinirken fikir alışverişi yaparız. Hele birlikte çıkarken emsal kıyafetleri giymeye ihtimam gösteririz” dedi.

Kızı da kendisi üzere oyuncu olan Defne Samyeli, “Kızınız ile birebir projede yer almak ister misiniz?” sorusuna ise “Evet birlikte oynamayı hayli istiyoruz. Hatta bir orta teklif bile gelmişti fakat olmadı. Aklımızda bir şeyler var. Tahminen yapabiliriz. birlikte oynama fikri bizi daima heyecanlandırmıştır” karşılığını verdi.

“SON DERECE YANLIŞ”

Son günlerin polemik konusu olan sahne kostümleri hakkında yorumu merak edilen Samyeli, “Ben insanların sahnede, sokakta, günlük hayatlarında ya da rastgele bir yerde ne giydiklerine dair birilerinin ahlak bekçiliği yapmasını son derece yanlış buluyorum. Herkes ne istiyorsa onu giyer, birincisi bu” dedi.

“YAKIŞTIĞINI DÜŞÜNÜYORUM”

“İkincisi ise ben külotla sahneye çıkıyor diye algılanan kimi isimleri fazlaca başarılı buluyorum ve yakıştığını düşünüyorum” diyen ünlü isim, “Bana hiç garip gelmiyor. Dünyanın her yerinde gösteri denen bir şey var. Diğerlerinin üzerinden, diğerlerinin kılığı, kıyafeti, sahne performansı üzerinden bu biçimde birinin kendini yorum ve yargı mercii olarak insanları görmesini epeyce garipsiyorum” sözlerini kullandı.

“KIZLARIMIN BABASI KIYAFETİME KARIŞIRDI”

Bir muhabirin “Şu an biriyle bir arada olsaydınız ve sahne kıyafetlerinize karışsa müsaade verir miydiniz?” sorusuna Samyeli, “Hayır muhakkak müsaade vermezdim. Evli olduğum devirlerde kızlarımın babası karışırdı lakin öğrenerek bu yaşlara geldik. Bundan daha sonra o denli şeyler yok” dedi.

Defne Samyeli, 1995 yılında nikah masasına oturduğu Eren Talu’dan 2011 yılında boşanmıştı. Samyeli’nin bu evliliğinden; Derin ve Deren isminde iki kızı bulunuyor.