Defne Samyeli: 20’li yaşlarıma dönmüş üzere hissediyorum

Tuncay

New member
Defne Samyeli, Bloomberg HT’de yayınlanan ‘Fatih Altaylı ile Teğe Bir’ programına konuk oldu. 1995–2011 yılları içinde Eren Talu ile evlilik yaşayan Samyeli, “Keşke daha geç evlenseydim dedin mi?” sorusuna cevap verdi.

“BİR DAHA EVLENMEM”

“Eren bana diğer baht tanımadı. Kendimi dört ayda evli buldum, anlamadım bile. Kendimi epey uyanık zannediyordum. Eren ‘niçin evlenmeyelim? Bu basın bizi ayırır’ dedi.”
Öte yandan Samyeli, tekrar evlenmeyi düşünmediğini de söylemiş oldu.

“SAHNEYE ÇIKACAĞIMI DÜŞÜNMÜYORDUM”

Sunuculuk ve oyunculuğun yanı sıra müzisyen kimliğiyle de bilinen Samyeli, “Kendimi bildim bileli müzik söylüyorum. Yedi yaşında TRT İstanbul Çocuk Korosu’ndaydım. 21-22 yaşlarında Melih Kibar ile birinci albümümü çıkardım. daha sonra Onno Tunç ile çalıştım” sözlerini kullandı.

Defne Samyeli, “Paralel olarak televizyon ömrüm da devam ettiği için Deren’e gebe kaldığım için müziğe orta vermek zorunda kaldım. İleride bir gün sahneye çıkıp müzik söyleyeceğimi düşünmüyordum” açıklamasını yaptı.

“KENDİME BAKMAYI ÇOK SEVİYORUM”

Ünlü müzikçi ve oyuncu, “Genetik fazlaca değerli. Anneanneme çekmişim. Kendime bakmayı epeyce seviyorum. Bu yaşlanmama konusu insanlarda hastalık konusu haline geldi. Çocuklarım büyüdü, ben bir daha 20’li yaşlarıma dönmüş üzere hissediyorum” dedi.

“TV’DE ROL MALMAK İSTEMİYORUM”

Oyunculuk mesleği hakkında ise Samyeli, “Ekranda kendimi izlerken sahnem için bir saat beklemek istemiyorum. Çok emek veriyorsun. Çok asli bir modül olmadığı sürece televizyonda rol almak istemiyorum” biçiminde konuştu.

“KIZLARIMI ZORLAMIYORUM”

Ünlü oyuncu, kızları Deren ve Derin hakkında, “Eğitimleriyle ilgili çocuklarımı zorlamıyorum. İlgi alanlarını keşfedip o yolda yürümelerini istiyorum” dedi.

Koronavirüs pandemisi devrinde depresyona girdiğini belirten sanatçı, “Sahne benim nefes alma alanımdı. Kendimi yemeğe ve spora verdim” tabirlerini kullandı.

TATİL POZLARI TOPLUMSAL MEDYAYI SALLADI

Defne Samyeli, geçtiğimiz haziran ayında tatil dönemini Antalya’da açmıştı. Kızları ile denize girip güneşlenen ünlü isim, toplumsal medyada paylaştığı fotoğraflarla fazlaca konuşulmuştu.

Instagram hesabından tatil pozlarını yayınlayan 49 yaşındaki hoş, evvel pembe mayosuyla kızına poz vermişi, sonrasındasında bikini giyip karın kaslarını sergilemişti.

Kısa müddette binlerce beğeni alan fotoğraflara; “seneler geçiyor Defne gençleşiyor”, “Formunuz muhafazayı nasıl başarıyorsunuz?” biçiminde yorumlar yapılmıştı.

11 Temmuz 2022 tarihinde 50 yaşına basacak olan Defne Samyeli, deniz ve güneşin tadını doyasıya çıkarmıştı. “Denizde…” notunu eklediği paylaşımında, bir sefer daha fit haliyle isminden kelam ettirmeyi başarmıştı.