Danilo Zanna-Tuğçe Demirbilek ayrılığında ‘500 bin euro’ krizi!

Tuncay

New member
2012 yılında evlenen ‘Masterchef Türkiye’ yarışının sempatik şefi Danilo Zanna ile Tuğçe Demirbilek, 2013’te oğulları Zeno Tibet’i kucaklarına almış, fakat geçtiğimiz yaz tatilinden daha sonra mutluluklarına gölge düşmüştü.

Boşanma sonucu alan çiftten Danilo Zanna, Etiler’de bir arada yaşadıkları konuttan taşınarak başka bir meskene çıkmıştı. Haberin çıkmasıyla çift, boşanacaklarını doğrulamış, daha sonrasında da sessizliğe bürünmüştü.

Hürriyet gazetesinden Mehmet Üstündağ’ın haberine göre; mutabakatlı boşanmak isteyen ikili, çabucak hemen ‘anlaşamadığı’ için boşanma davası açamadı. Hâlâ boşanma protokolü üzerinde tartışan iki isim, tazminat konusunda hemfikir olamadı!

Danilo Zanna, eşine Etiler’deki meskeni, oğullarının velayetini, eğitim masraflarını ve ayda 20 bin TL nafakanın yanı sıra boşanma tazminatı olarak 500 bin euro vermeyi teklif etti.

Bu teklifi kabul etmeyen Tuğçe Demirbilek, dokuz yıllık evlilikleri için İtalyan şeften 1 milyon euro tazminat talep etti. Sayısı fazla bulan Zanna, 500 bin euroda ısrar ettiği için protokol tıkandı!

Bu teklifi kabul etmeyen Tuğçe Demirbilek, dokuz yıllık evlilikleri için İtalyan şeften 1 milyon euro tazminat talep etti. Sayısı fazla bulan Zanna, 500 bin euroda ısrar ettiği için protokol tıkandı!

“BU HABERLER ÇOK AYIP”

Geçtiğimiz günlerde yıllar evvel birebir sinemada rol aldığı ve şimdilerde eşiyle boşanmak üzere olan Danilo Zanna ile sık sık vakit geçirdiği savlarıyla gündeme gelen Eda Ece, bu haberlere sitem etmişti.

Hoş oyuncu, “Benim aslına bakarsan erkek arkadaşım var. İnsanın erkek arkadaşı varken bu biçimde haberler yapılması son derece ayıp. Ben Buğrahan’la birlikteim. Ayrıldığımız haberleri hakikat değil. Danilo’yla 2016’da birlikte ‘Görümce’ sinemasında rol aldık. Çok da sevdiğim bir rol arkadaşımdı, tekrar da görüşmedik. 2016’dan beri görmediğim birisiyle haber çıkıyor. Benim hiç bir kabahatim yok, Danilo’nun hiç bir şeyden haberi yok” biçiminde konuşmuştu.

“BUĞRAHAN GERÇEĞİ EN GÜZEL BİLEN İNSAN”

Erkek arkadaşı Buğrahan Tuncer’in yansısıyla ilgili soruyu da yanıtlayan Ece, ”O gerçeği en güzel bilen insan olduğu için ‘bu palavra haber işi keşke olmasaydı’ dedi” sözlerini kullanmıştı.