Cyber Guru Fransız mantrasını edinir

Suzan

New member
Cyber Guru, yenilikçi siber güvenlik bilinci ve çalışan koruma çözümleri sunan bir Fransız girişim olan Mantra'nın satın alındığını duyurdu. Şirketler birlikte, her iki ekibin becerilerini ve kaynaklarını, çalışanların eğitim ve esnekliğini bilgisayar tehditlerine karşı güçlendirme ve şirketlerin faaliyetlerini ceza siber tarafından saldırılardan korumalarına yardımcı olmak için birleştirecek.

2017 yılında kurulan Cyber Guru, bugün Güney Avrupa'daki en hızlı büyümeye sahip olan ve herhangi bir büyüklükteki kamu şirketlerine bir güvenlik farkındalık platformu sunan girişimlerden biridir. 700'den fazla müşteri, siber gurusu ve 90'dan fazla ülkede 1 milyondan fazla aktif kullanıcıyı trenleri var, otomatik eğitim kursları, yapay zeka tarafından yönetilen Makineler öğrenen bir model sahibi tarafından destekleniyor.

Emniyet

Daha Güvenli İnternet Günü, kendinizi eski riskler ve yeni tehditler arasında savunmak için ipuçları

Simone Cosimi tarafından

10 Şubat 2025

Cyber Guru, Mantra'nın gerçek zamanlı savunma ve sohbet eğitimi yoluyla güvenlik farkındalık çözümlerini entegre edecek ve ilgili platformları, 1000'den fazla müşteri şirketine ve toplam 1,5 milyondan fazla aktif kullanıcıya siber güvenlikte son derece kişiselleştirilmiş ve etkili eğitim sunmak için gelişmiş makinelerin gelişmiş makinelerini ve 340 milyardan fazla veri noktasını birleştirecek.

“Kuvvetleri mantra ile birleştirmek, çözüm portföyümüzü birleştiren uluslararası büyüme ve genişleme yolumuzda önemli bir duraktır” dedi. Gianni BaroniSiber Guru CEO'su.

Kurucu ortakları da dahil olmak üzere tüm mantra ekibi siber gurunun bir parçası olacak. CEO Gaspard Droz Fransa için ülke genel müdürü olacakken, CTO Guillaume Charhon Grup baş mimarı rolünü üstlenecek.

Emniyet

Daha Güvenli İnternet Günü, kendinizi eski riskler ve yeni tehditler arasında savunmak için ipuçları

Simone Cosimi tarafından

10 Şubat 2025

Konular