Çocuklarını kemerle döven cani baba o anları kayda aldı

celikci

New member
Çocuklarını kemerle döven cani baba o anları kayda aldı
Türkiye’den sınır dışı edildiği öğrenilen Iraklı bir adamın giderken çocuklarını da yanında götürdüğü ve iki çocuğuna kemerle işkence ederken çektiği görüntüleri karısına gönderdiği belirtildi. 6 çocuk annesi kadın görüntüler karşısında çaresiz kalırken Irak ve Türk yetkililerden kendisine yardım etmeleri için çağrıda bulundu. DEAŞ Şüphelisi Olarak Gözaltına Alınmış37 yaşındaki Iraklı Ammar Fatlı Alemarah ve 44 yaşındaki eşi Ashjan Khalaf Jasım Aljuybır 4’ü kız 2’si erkek olan 6 çocuğuyla beraber yaklaşık üç yıl önce turist vizesi ile Türkiye’ye gelerek Samsun’da yaşamaya başladı. Burada DEAŞ şüphelisi olarak gözaltına alınan Ammar Fatlı Ali Alemarah’ın evinde yapılan arama sonucunda bir miktar kaçak sigara bulunduğu öğrenildi. Olayın ardından şahıs hakkında ‘terör ve kaçakçılık’ suçlamasıyla soruşturma açıldı. Sınır Dışı EdildiSoruşturma kapsamında terör yönünden suç unsuru bulunamayan Alemarah’ın serbest bırakılarak sınır dışı edildiği öğrenilirken karısı ve çocuklarının Türkiye’de kaldığı bilgilerine ulaşıldı. Aradan biraz zaman geçtikten sonra pasaportundan bir harf değiştirerek tekrar Samsun’da yaşayan ailesinin yanına gelen ve karısı ile kavga eden şahıs komşularının polise şikayette bulunması üzerine yakalandı. Hakkında ‘sahte pasaporttan’ yasal işlem başlatılan Iraklı adam tekrar sınır dışı edildi. Sınır dışı edilen Ammar Fatlı Alemarah bu kez karısın ı Samsun’da bırakarak 6 çocuğunu yanına aldı. Çocuklarına İşkence EdiyorKocasından sürekli şiddet gördüğünü ve tehdit edildiğini söyleyen anne Ashjan Khalaf Jasım Aljuybır, öldürülmekten korktuğu için Irak’a dönemediğini söylüyor. Kocasının yanında götürdüğü çocuklarını bir odaya kilitleyerek onlara işkence ettiğini söyleyen Iraklı kadın, 13 yaşındaki kızını kemerle dövdüğü anları kamera kaydına alan kocasının bu görüntüleri kendisine ulaştırdığını gözyaşları ve çaresizlik içinde anlatıyor. Yetkililere Yardım Çağrısı YaptıÇocuklarının bu eziyetten kurtarılması için Irak hükümetinden ve Türk yetkililerden yardım isteyen anne, ‘Allah’ım çocuklarım sana emanet. Allah’ım sana sığınıyorum çocuklarımı kurtar’ ifadelerine yer verdi.

ALINTIDIR