Cinsiyet değiştiren Ellen Page’in göğsündeki ameliyat izi kaldı

Tuncay

New member
Cinsiyet değiştirdikten daha sonra Ellen Page olan ismini Elliot Page olarak değiştiren ünlü oyuncu, bütün dikkatleri üzerine çekmişti. Ünlü oyuncu, son aylarda yaptığı toplumsal medya paylaşımlarıyla gündeme geliyor.

Elliot Page, geçen hafta sonu üstsüz bir ayna selfie’si paylaştı. Page’in karın kaslarının en son yaptığı üstsüz paylaşımdan bu yana geliştiği de dikkat çekti.

Oyuncunun paylaşımında dikkat çeken bir öbür nokta da göğüslerindeki ameliyat izleriydi. Cinsiyet değiştirme operasyonu sırasında göğüslerini de aldıran Page’in operasyon izlerinin çabucak hemen tam olarak güzelleşmediği de görüldü.

DAHA EVVEL DE PAYLAŞMIŞTI

Cinsiyet değiştirdikten daha sonra Elliot Page ismini alan ünlü oyuncu Instagram sayfasında mayolu bir pozunu paylaşmıştı. Page’in mayosuyla bir erkek olarak verdiği bu birinci poza da takipçilerinden çok sayıda beğeni ve yorum geldi.

Takipçileri Elliot Page’e hayli âlâ göründüğünü söyleyen yorumlar yaptı. Birçoğu da keyifli ve keyifli bir yaz geçirmesini diledi. Page, çocukluğundan beri kendini bir erkek üzere hissettiğini bu yüzden cinsiyet değiştirme sonucunın akabinde gerçek kimliğini bulduğunu belirtmişti.

KARARI YANKI UYANDIRDI

Juno ve X-Men: Geçmiş Günler Gelecek üzere sinemalarla sinema dünyasının en itibarlı mükafatları olarak görülen Oscar’a aday gösterilen Kanadalı oyuncu Ellen Page, geçen yılın son ayında cinsiyet değiştirdiğini deklare etti. 33 yaşındaki Page, yeni isminin ise Elliot Page olduğu duyurdu.

TOPLUMSAL MEDYADAN DUYURDU

Elliot Page, haberi Twitter hesabından yayınladığı bir iletiyle duyurdu.Page, “Bunu yazdığım için kendimi şanslı hissediyorum. Burada olduğum için. ömrümde bu yere geldiğim için. Bu seyahatte beni destekleyen insanlara karşı hayli büyük bir minnettarlık duyuyorum. Öz benliğimin peşinden gidebilmek için nihayet kim olduğumu sevmenin ne kadar olağanüstü hissettirdiğini söz edemem” diye yazdı.

Kanadalı oyuncu ayrıyeten, trans topluluğundan “ilham aldığını” söylemiş oldu ve “Bu dünyayı daha kapsayıcı ve şefkatli bir yer haline getirmek için durmaksızın çalıştıklarını” belirtti. Hayranlarına seslenen Page iletisinde, “Ben de sabır istiyorum. Sevincim gerçek, ancak beraberinde kırılgan. Gerçek şu ki, şu anda son derece memnun hissetmeme ve ne kadar ayrıcalık taşıdığımı bilmeme karşın, ben de korkuyorum. İstiladan, nefretten, ‘şakalardan’ ve şiddetten” yazdı.

FOTOĞRAFLAR: SPLASH NEWS/ BACKGRID USA / INSTAGRAM