Chris Christie, kendisinin ve Bruce Springsteen’in daha iyi bir ilişkisi olduğunu söylüyor

Suzan

New member
Chris Christie 150’den fazla Bruce Springsteen konserine katılmıştır, her şarkının sözlerini biliyor ve toplanan bilet fişlerini saklıyor.

Ancak New Jersey’li arkadaşına olan karşılıksız sevgisine ve neredeyse takıntılı hayran kitlesine rağmen Bay Christie, Cumhuriyetçi politikalarının geçmişte Demokratları desteklemiş ve kendisiyle bir podcast yayınlamış olan Bay Springsteen ile genellikle soğuk bir ilişkiye yol açtığını fark etti. Başkan Barack Obama.

Ancak Bay Christie artık kendisi ve idolünün arasının daha iyi olduğunu söylüyor.

Christie Salı günü verdiği bir röportajda, “Yıllardır istikrarsız bir ilişki oldu çünkü ikimiz de siyaset konusunda çok tutkulu duygulara sahibiz ve yelpazenin farklı taraflarındayız.” dedi. “Fakat sanırım son zamanlarda ikimiz de iyi koca ve iyi baba olduğumuzun, devletimizi sevdiğimizin ve insanlar olarak yaptığımız işe derinden önem verdiğimizin farkına vardık. Bu yüzden ilişkimizin şu anda iyi olduğunu söyleyebilirim.”

Bay Christie aralarındaki etkileşimler hakkında ayrıntılı bilgi vermedi. Geçtiğimiz günlerde mide ülseri hastalığı semptomları nedeniyle tedavi gördüğü sırada performanslarını ertelediğini açıklayan Bay Springsteen’in temsilcileri yorum yapmaktan kaçındı.

Bay Christie, Bay Springsteen’in bu yazki turnesinin birkaç durağında görüldü; buna, grubunun iki hafta önce New Jersey’deki MetLife Stadyumu’nda verdiği üç gösteri sırasında sahnenin yanı da dahil.

Christie’ye göre Bay Springsteen de ilişki üzerinde çalışıyor gibi görünüyor. Eski vali Salı günü ayrıca, bu yıl Brooklyn’de verdiği bir konserden sonra Bay Springsteen’in onu konser sırasında çukurda görmesinin ardından müzisyenden aldığı bir telefon hakkında da konuştu.

New Hampshire’daki SiriusXM belediye binası etkinliğinde Bay Christie, Steve Scully’ye “Bruce’un gösteri sırasında beni gördüğünü sanıyordum” dedi. “Ve eşim benim deli olduğumu düşündü: ‘Ah evet, elbette, Bruce gülümsedi ve sana el salladı.'”

Bay Christie şöyle devam etti: “Arabaya biniyoruz, New Jersey’e geri dönüyoruz, gece 11:45’te cep telefonum çalıyor.” Şöyle ekledi: “Telefona cevap verdim ve ‘Chris Christie’ dedim ve o da şöyle dedi: : ‘Vali, bu Bruce.’ O da ‘Bu akşam seni çukurda gördüm’ dedi.”

“Ben de eşimin yanına gittim, ‘Sana söylemiştim’ dedim. Beni gördüğünü söylemiştim sana!’” dedi Bay Christie Belediye Binasında.

Her ne kadar Bay Christie, rock yıldızını kendi eyaleti çevresinde ve ülke çapında takip etmiş olsa da – ve genellikle birkaç ilk bardan sonra bir Springsteen şarkısını tanımlayabiliyor olsa da – siyasi pozisyonları onu Bay Springsteen’in yakın çevresinden uzak tuttu.

2011 yılında, Bay Christie New Jersey valisi iken, Bay Springsteen, Asbury Park Press’in editörüne, Bay Christie’nin önerdiği bütçe kesintilerini eleştiren bir mektup yazdı. 2012 yılında Bay Christie, The Atlantic’e Bay Springsteen’in dünyasının ona düzenli olarak soğuk davrandığını söyledi.

Yine de Bay Christie’nin Sandy Kasırgası’ndan sonra eyaleti yönetmesi, Bay Christie’nin o sırada kendisini gözyaşlarına boğduğunu söylediği buzların erimesine yol açtı. Daha sonraki bir etkinlikte Bay Christie bunu resmileştirdi: “Biz arkadaşız.”

Bu bağ kısa sürede çözüldü. Bay Christie, George Washington Köprüsü erişim yollarının kapatılmasıyla ilgili skandalla ilgili olarak 2013 ve 2014’te yoğun ulusal manşetlere çıktığında, Bay Springsteen, “Born to” Run’ın yeniden işlenmiş bir versiyonunu seslendirmek için NBC’deki gece yarısı talk şovunda Jimmy Fallon’a katıldı. ”, bazı uyarlanmış şarkı sözleriyle.

Bay Springsteen ve Bay Springsteen, “Bir gün Vali, ne zaman biteceğini bilmiyorum ama o zamana kadar Vali Chris Christie’nin Fort Lee, New Jersey’deki trafik sıkışıklığında sıkışıp kalan işçiyi öldürün” dediler. Fallon şarkı söyledi.

Bay Christie Salı günkü röportajda Politico’nun adaylardan – değişen başarı derecelerine sahip – sanatçı başına yalnızca bir şarkı listelemelerini istediğini belirtti. Aksi takdirde “çok daha fazla” Springsteen şarkısı seçeceğini söyledi. “Ve diğerlerinden farklı olarak kurallara uydum.”

Bay Springsteen’in en büyük hitlerinden biri ve ünlü albümü “Born to Run”ın ilk şarkısı olan “Thunder Road” ile olan ilişkisinden uzun uzun bahsetti ve eski New Jersey valisinin görülebilecek iyimser yanını ortaya çıkardı. web sitesinde Cumhuriyetçilerin önde gelen adayı Donald J. Trump’a katıldığı bir seçim kampanyasına pek sık rastlanmıyor.

Bay Christie, “‘Thunder Road’un hem gerçekçi hem de umut verici bir şarkı olduğunu düşünüyorum” dedi. “Başlangıç, yani piyano girişi çok davetkar ve onu her duyduğumda gülümsüyorum. İşte bu yüzden benim için, hangi ruh halinde olursam olayım, her duyduğumda beni gülümseten herhangi bir şarkı en sevdiğim şarkılardan biri olacaktır.”

Şöyle devam etti: “Ve onun şarkı söyleme şeklini seviyorum. Şarkı sözlerini seviyorum ve bana hissettirdiklerini seviyorum. Bu bana dünyanın olasılıkları, özlemleri ve tutkuları karşılamaya açık olduğunu hissettiriyor. Sanırım Bruce’un 1975’te söylediği de buydu. Unutmayın, bu şarkıyı yazan 25 yaşındaki Bruce Springsteen’di. Ve içinde o anlam, o umut var.”

Şarkının heyecan verici sözü sorulduğunda – “Burası kaybedenlerle dolu bir kasaba, kazanmak için buraya çekiliyorum” – Bay Christie, Bay Springsteen ile başka bir bağlantı bulduğunu söyledi.

Bu, o yaşta herkesin hissettiği şeyin bir parçası” dedi Bay Christie. “Beni tutan şeylerden kurtulacağım ve dışarı çıkıp dünyadaki yerimi alacağım. Ve Bruce’un zaman zaman 25 yaşındayken “Koşmak için Doğdu” yazdığını ve “Koşmak için Doğmuş” olan adamın şimdi ailesini büyüttüğünü ve 15 dakika sonra yetişkin hayatını yaşadığını söyleyen şakalar duydum. Büyüdüğü için çok uzağa koşmak için doğmadı. Ben ve New Jersey için de durumun aynı olduğunu düşünüyorum. Nereye gidersem gideyim burası her zaman evim olacak.”

Her ne kadar iki adam artık daha dost canlısı olsa da Bay Christie sınırların olduğunu kabul etti.

New Hampshire’da yakın zamanda düzenlenen bir etkinlikte Bay Springsteen’in varsayımsal göreve başlama töreninde şarkı söyleyip söylemeyeceği sorulduğunda Bay Christie, “Ah, bu sorulacak çok şey var” diyerek itiraz etti. Bilmiyorum.”

“O hâlâ bir Demokrat” dedi.