CHP'de bir tecavüz skandalı daha! Çeşme başında tecavüz etti, düşük için bakın neler yaptı?

celikci

New member
CHP'de bir tecavüz skandalı daha! Çeşme başında tecavüz etti, düşük için bakın neler yaptı?
CHP’de son günlerde gün yüzüne çıkan tecavüz skandallarına bir yenisi daha eklendi. Bu defa da Antalya’da yaşanan olay, CHP Aksu İlçe Başkanlığı'nda meydana geldi. Antalya’nın Aksu ilçesinde CHP üyesi olan Nurcan Y., 2016 yılında CHP Aksu İlçe Başkanı K.Y.'nin tecavüzüne uğradığını öne sürdü. Nurcan Y., tecavüzün ardından hamile kaldığını iddia ederken, bebeğini düşürmesi için ise darp edildiğini belirtti. Yaylada çeşme başında tecavüz39 yaşındaki Nurcan Y., Antalya'ya bağlı Aksu ilçesinde yaşadıklarını anlattı. Mağdur kadın, "Ben o dönemde bir fabrikada çalışıyordum. CHP'ye üyeyim. Kendisiyle partiye gidip, gelirken tanıştım. O zamanlar böyle bir insan olduğunu bilmiyordum. Aksu'da yayla şenlikleri oluyordu. Yayladan dönerken gece saatlerinde ben su çeşmesine gitmiştim. Arkamdan gelmiş. Sonra bana tecavüz etmeye başladı. Karşı koydum ama başaramadım. Sonrasında da adım çıkmasın, rezil olmayayım diye dini nikahla evlendim. O dönemlerde ailem, K.Y. ile olmama çok karşı çıkmıştı. Ama ben dinlemedim" dedi. Düşük için yapmadığı kalmadıNurcan Y., tecavüz sonrasında da K.Y. ile ilişki yaşamaya devam ettiklerini söylerken, hamile kaldığını v bebeğin düşmesi için defalarca darp edildiğini dile getirdi. Nurcan Y., "Çocuğumu düşürmek için beni darp etti. 'Sen de diğerleri gibi çocuk doğurup, benden para istersin' diyordu. Bu yüzden çocuğu doğurmamı istemiyordu. Köpekler hamile kaldığı zaman düşük yapması için kolanın içine aspirin katılır. Bu insanlar için de geçerli. O zamanlar kola aldı. Bende içerisine aspirin attım onu içtim. 1 hafta kadar karnım ağrıyordu zaten sonrasında da düşük yaptım" ifadelerini kullandı.

ALINTIDIR