CHP Milletvekili Süleyman Girgin'den Pınar Gültekin açıklaması: İspatlanırsa istifa ederim

celikci

New member
CHP Milletvekili Süleyman Girgin'den Pınar Gültekin açıklaması: İspatlanırsa istifa ederim
CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Muğla'da eski sevgilisi tarafından vahşice katledilen Pınar Gültekin'in babası ile görüştüğü ve davadan vazgeçmesine ilişkin istekte bulunduğu yönünde çıkan haberlere karşılık sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Fatih Çekirge'nin gündeme getirdiği iddiaların ardından Gültekin ailesinin avukatı olan Rezan Epözdemir telefon aramasının doğru olduğunu söylemiş ve 4 Ocak'ta davanın sonrasında açıklama yapacaklarını ifade etmişti. Twitter'dan yazılı açıklama yaptıCHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin iddialar üzerine Twitter hesabından yazılı bir açıklama yayınladı. Süleyman Girgin açıklamasında, “Sayın Fatih Çekirge’nin kaleme aldığı ‘ CHP milletvekili eğer bu teklifi sen yaptıysan’ başlıklı yazısında yer alan kan dondurucu iddialara dair açıklamamdır” başlığını kullanırken, “Pınar Gültekin’in cenazesinden bir gün sonra (23 Temmuz) mağdur ailesiyle taziye amaçlı aramanın dışında hiçbir diyaloğum olmamıştır. Buna rağmen insani amaçlı bir aramanın bu noktaya gelmesinden şaşkınım. Davaya benim müdahil olduğuma dair en ufak bir kanıt, en ufak bir teknik bulgu, en ufak bir ima ortaya çıkarsa ben sadece CHP’den değil milletvekilliğinden de istifa edeceğimi taahhüt ederim.” dedi. Pınar Güntekin'in babası doğrulamıştıMuğla'da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in eski sevgilisi tarafından öldürülmesinin ardından CHP'li bir milletvekilinin babası Gültekin'i aradığı ve davadan vazgeçmesi istediği yönünde iddialar gündeme gelmişti. Ailenin avukatı Rezan Epözdemir olayın ardından yaptığı açıklamada "Acılı baba ile görüştüm. Kendisine böyle bir telefon geldiğini söyleyerek, iddiaları doğruladı." demişti.

ALINTIDIR