CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan başörtüsü açıklaması: Ben CHP’yi de eleştiriyorum

celikci

New member
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan başörtüsü açıklaması: Ben CHP’yi de eleştiriyorum
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Halk TV genel yayın yönetmeni Suat Toktaş’ın gündeme ilişkin sorularına yanıt verdi. Erken seçim konusunda özel bir baskıları olmayacağını söyleyen Kemal Kılıçdaroğlu, millet ittifakı genişleyecek mi sorusuna ise bu konu için çok erken olduğunu gelecekteki seçimlerin Bir siyasi parti seçimi olmadığını söyledi. Fırsat bilip CHP'yi suçladıCHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Halk TV'de yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “ Erdoğan da yılın ilk günü vatandaşlarına sıcak sevgi dolu bir mesaj verebilirdi. Fakat bir TV programındaki tartışmadan yola çıkarak CHP'ye tekrar başörtüsü üzerinden suçlaması akıl alacak şey değil. Yahu yeni bir yıla girmişiz bari hiç değilse sevgiden, saygıdan söz et. İnsanlar bir dert ortamı içinde. Bir sürü sıkıntılar yaşanıyor. ‘İnşallah bunları atlatırız' de, güzel mesajlar ver ama onun üzerinden fırsat bilip CHP'yi suçluyor. Erdoğan gündem yaratamıyor, Erdoğan'ın bütün hayatı CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu. Nasıl Kılıçdaroğlu'nu yok ederim? Nasıl CHP'yi zor duruma sokarım? Sokamazsın kardeşim, sokamazsın.” Yeri geldiğinde CHP'yi de eleştiriyorumCHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamada yeri geldiğinde geçmişteki bazı uygulamaları nedeniyle CHP’yi de eleştirdiğini belirtirken, “İnsanlar hata yapabilirler, insanların eksiği olabilir. Kurumların da eksiği yanlışı olabilir. Ama artık 21. Yüzyıl’da başörtüsü sorununu gündeme getirip, ‘siz şöyle yaptınız, böyle ettiniz bak bay Kemal konuşmadı' halbuki ben konuştum. Oradaki sorun da şu; bizim konuşmalarımızı havuz medyası vermiyor vermediği için Erdoğan da onları izlediği için benim konuşmadığımı sanıyor.” dedi.

ALINTIDIR