Cazseverleri buluşturan şenlik başladı

Suzan

New member
Gecede Antalya’da yaşayan caz müzisyenlerinden oluşan Akra Jazz Band konser verdi. Trompetçi Barış Doğukan Yazıcı ile saksafoncu Engin Recepoğulları da sahne aldı.

Karsu şenlikte şunları söylemiş oldu: “Pandemide en epey sahneleri özledim. Geçtiğimiz yıl Akra Caz Şenliği’nde sizlerle buluşacaktık ancak pandemi niçiniyle konserim izleyicisiz gerçekleşti ve ben bu bahçede yalnızca bir kuyruklu piyano ile tek başıma çaldım. Kendimi yapayalnız hissettim. Bu niçinle artık sizlerle birebir bahçede olmak inanılmaz hoş bir duygu” dedi.

Gecenin açılışını yapan Yekta Kopan ise şunları söylemiş oldu: “2 yıl ortadan daha sonra burada daima birlikte olmak, yarına dair hepimize umut veriyor.İlk yıl bu sahneye çıktığımda bu şenlik fazlaca kısa mühlet ortasında dünyanın andığı, bildiği bir şenlik olacak demiştim.4. yılda artık söyleyebilirim ki, siz Antalyalılar bu kente ve dünyaya kusursuz bir caz şenliği ikram ettiniz”

Şenlikte caz müziğin yanı sıra, funk, rock, latin ve soul üzere müzikler de yer aldı.

Şenlikten elde edilen gelir, Manavgat Ormanları’nın yeşertilmesi için kullanılacak.