Cansel Elçin-Zeynep Tuğçe Bayat’ın romantik tatili

Tuncay

New member
Ağustos 2020’de nikah masasına oturan Cansel Elçin-Zeynep Tuğçe Bayat çifti, evvelki gün Muğla Bozburun’daki teknelerinde objektiflere takıldı.

Eşi Zeynep Tuğçe Bayat’a elleriyle güneş kremi süren Cansel Elçin, daha sonrasında teknenin merdivenlerinden balıklama atlayarak kendisini serin sulara bıraktı.

Eşinin denize girdiğini girdiğini fark eden Bayat, Elçin’den kısa müddet daha sonra denize girdi. Suyun içerisinde şakalaşan aşıklar birbirlerine öpücüklere boğdu.

Yaklaşık yarım saat süren deniz sefası daha sonrası teknenin merdivenlerine çıkan aşıklar, birbirlerini yıkadı.

Tuğçe Bayat’ın jestine çabucak karşılık veren Cansel Elçin, tekniçin havlu alarak çabucak merdivenlerden çıkan eşine getirdi.

Ortalarında 16 yaş fark olan oyuncu çift, kurulandıktan daha sonra lüks teknenin ön kısmına geçti. İkili, akşam güneşinin batışını izledi. Öte yandan Bayat, formda imajıyla dikkat çekti.

“CANSEL’E GICIK OLUYORDUM”

Geçtiğimiz yıl ağustos ayında Cansel Elçin ile dünyaevine giren Zeynep Tuğçe Bayat, ‘Bize Kaldı’ isimli YouTube programında, eşiyle tanışma öykülerini ve alakalarının nasıl nikah masasına taşındığını anlatmıştı.

Cansel Elçin ile ‘Gönülçelen’ dizisinin setinde tanıştıklarını söyleyen oyuncu, şu sözleri kullanmıştı:
“Sette biraz atışıyorduk, Cansel’i pek sevmiyordum. Gıcık ediyordu, benimle epey uğraşıyordu. O devir ortamızda bir şey olmadı…”

“Dizi bittikten yedi yıl daha sonra tesadüfen karşılaştık. Bir kafeye girdim, baktım oturuyor. Kendi kendime ‘Ay görmese bari’ dedim. daha sonra ayıp olmasın diye ‘merhaba’ dedim. ‘Bir kahve içecektik, mevzu nerelere geldi’ derler ya, motamot o denli oldu…”

“Kahve içtik, beni tiyatro oyununa davet etti. 3-4 aylık arkadaşlığımız oldu, akabinde sevgili olduk. Lakin Cansel’e sorsanız o hayli provokatif anlatıyor. Güya ben ona aşıkmışım da, senelerca peşinden koşmuşum. Yalnızca onunla karşılaşmak için onun oturduğu mahallede dolaşıyormuşum.”

“EVLENME TEKLİFİNİ ANLAMAMIŞTIM”

Zeynep Tuğçe Bayat, evlenmeden bir yıl evvel Cansel Elçin’in kendisine yüzük ikram ettiğini ve bunun bir evlilik teklifi olduğunu anlamadığını da itiraf etmişti.

“Evlenmeden bir sene evvel bana evlenme teklif etmiş, anlamamışım. Doğum günümde yemeğe gittik. ‘Sana bunu aldım’ diye kutu çıkardı. Açtım, evlilik yüzüğü. ‘Benimle evlenir misin?’ demedi fakat ‘yaşamım boyunca yanımda olmanı istiyorum, seni epey seviyorum, sana fazlaca paha veriyorum’ üzere kelamlar söylemiş oldu…”

“Yüzüğü ne yapacağımı bilemedim. bir süre taktım, flaşlar patladı, hayli utandım. tekrar takmadım, daha sonra da unuttuk gitti. Doğum günümde bana armağan edilen pahalı bir şey olarak gördüm onu. daha sonra ‘Dünyayı Kurtaran Bayan’ı çektik ve daha sonrasında evlenmeye karar verdik.”