Çağla Şıkel canlı yayında ağzını yastıkla kapatıp çığlık attı

Tuncay

New member
Yaz ayı boyunca çocuklarıyla tatilde olan ünlü model ve sunucu Çağla Şıkel, yeni dönemin açılmasıyla bir arada program çekimlerine sürat verdi.

Her gün canlı yayında konuklarını ağırlayan Çağla Şıkel’in bugünkü konuğu, cilt uzmanı Şems Arslan oldu. Şems Arslan, programda mide idmanı hakkında bilgiler verdi.

Arslan, bu antrenmanın bağırsakların çalışıp güçlenmesi açısından pek verimli olduğunu deklare etti. Bunun üzerine Arslan, izleyicilere günde bir sefer olmak üzere en az 30 saniyelik yastık idmanı önerdi.

TOPLUMSAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Ağza yastık dayanarak yapılan antrenmanı sunucu Çağla Şıkel, canlı yayında denedi. Şıkel’in o anları toplumsal medyada büyük yankı buldu.

Modellikteki muvaffakiyetini oyunculuğa da taşıyan Şıkel, ‘Cennet Mahallesi’ndeki rolüyle epey konuşuldu. Son senelerda ekran seyahatine sunuculuk yaparak devam eden model, gençlik senelerına dair itiraflarda bulundu.

“ETRAFIMDA ÇOK HOŞ KIZLAR VARDI”

Genç kızların örnek aldığı modellerin başında gelen Şıkel, kilo takıntısı olanlara nasihatlerde bulundu. Fazla kilolarını veremediği için yakınanlara bu durumu başlarına takmamaları gerektiğini söyleyen model, geçmiş senelera döndü ve yaşadıklarını Günaydın’dan Merve Yurtyapan’a anlattı.

“Benim de kendimi beğenmediğim uzun bir vakit oldu. Hatta kendimi beğenmeye beğenmeye hoşluk yarışına girdim. Hoşluk haricinde birtakım meziyetlerime güveniyordum. Hoşluk müsabakasında neyin kriter olduğunu bile bilmiyordum. O senelerda etrafımda epeyce hoş kızlar vardı ve ben hoş olduğumu düşünmüyordum.”

“KENDİMİ BEĞENMİYORDUM”

Zayıflığına devalar bulmaya çalıştığını anlatan hoş model, kelamlarına şu biçimde devam etti:”Bir kesim daha kilolu görünmek için yapmadığım şey kalmamıştı. O kadar zayıftım ki kot pantolonlarımın içine tozluklar, ekstra pantolonlar giyiyordum. Kendimi beğenmiyordum ve sevmiyordum fakat artık düşününce ‘keşke bu biçimdeın keyfini çıkarsaymışım’ diyorum. Kilo vermek için havuç yiyen arkadaşlarımın yanında doyasıya tadını çıkartırdım…”

“40 YAŞINDA ÖZGÜVENLİ OLDUM”

“Asla tekrar o yaşına geri dönemeyeceksin. Şişmansan kendini berbat hissediyorsan ‘şu anda ben ne yapabilirim?’ diye kendine sormalısın. O anda sana kendini uygun hissettirecek bir şey var ise yap. Lakin yapabileceğin bir şey yoksa tepinmeyi bırakman gerekiyor. Ben de bu biçimde özgüvenli değildim lakin 40 yaşından daha sonra oldum. hiç bir şey için çabuk etmeyin.”