Bursa'da yolun karşısına geçmek isterken canından oldu!

celikci

New member
Bursa'da yolun karşısına geçmek isterken canından oldu!
Kaza Bursa'nın Nilüfer ilçesine bağlı Ataevler Mahallesi'nde 1 Mart pazartesi günü meydana geldi. 45 yaşındaki Aysel Özden yolun karşısına geçmek için Ata Bulvarı'na geldi. 100 metre mesafedeki üst geçidi kullanmak yerine ana yoldan karşıya geçmek isteyen Özden'e, Mine E. idaresindeki otomobil çarptı. Özden çarpmanın etkisiyle metrelerce havalanıp yol kenarına çakıldı. Olaya şahit olan vatandaşların ihbarı üzerine gelen sağlık ekipleri talihsiz kadına ilk müdahaleyi yaparak hastaneye kaldırdı. Ağır yaralanan Özden hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Üst geçit var, kullanan yokÖte yandan olaya şahit olan bir sürücü yaptığı açıklamada, ''Her gün bu yolu kullanıyorum. Bu gördüğünüz karşı taraf Işıktepe Mahallesi. Bakın 100 metre ileride üst geçit var. Ama ben daha kullananı görmedim. Ne zaman bu yolu kullansam yolun karşısına geçmek isteyen yayaları görüyorum. İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı. Üst geçit olmasa yok diye bağırırlar varken neden kullanılmıyor'' diyerek sitem etti.

ALINTIDIR