Burcu Esmersoy ile 5 soru 5 yanıt

Tuncay

New member
Sevgili Burcu Esmersoy, Türkiye’nin en başarılı, tarz sahibi, yardımsever, güler yüzlü, sıcak ve hoş insanlarından biri… Doğallığıyla da öne çıkıyor. Onu tanımak hayli hoş, tarzı, aurası birinci dikkat çeken yanı. Onu sevmemin ve sevmemizin sebebi bence fazlaca samimi olması… Kendisi bu biçimdece bütün ailelerin sevgisini kazanıyor.

Sevgili Burcu tek başına duruşu, çalışkanlığı ve sevgi dolu olmasının kararı bugün bu muvaffakiyetini yakalamış özel bir kişilik… Bir mesajımla röportajımı kabul etmesi ve çabucak buluşup sohbetimizi gerçekleştirmek doğal benim de için büyük mutluluktu.

– Burcu Esmersoy tarzı nasıl yorumlar?

Katiyetle rahatlık ve şıklık ön planda benim için, yani tarzımı yönlendiren ilham aldığım hoşluklar moda trendleri oluyor ancak sanırım hakikaten yalnızca rahat ve kendime yakışan modüllerden oluşan bir tarzım de var.

– yıllardır bu piyasada olup ve bu kadar aralığınızı korumanızın ve bu muvaffakiyetinizin sırrı nedir?

Bulunduğum yere bir günde ya da günümüzde gördüğümüz (bana değişik gelen) düzenle gelmedim. O yüzden sürekliliği oldu yerimin ve gözümde bunun epey değeri var.
Sanırım hayata aslına bakarsanız tek başına başlamış biri olarak yolumda da yalnız olmak üzere bir kaygım yok. Bir kümeye ilişkin olup, oradan güç almak telaşı de mevcut değil. E bu biçimde olunca da Burcu olarak var olabiliyorum ve bu durumdan hayli mutluyum.

– Bayanlarımıza güzelliğinizin ipuçlarını vermenizi istiyoruz? Burcu Esmersoy cildine neler yaptırıyor?

Kapalısı gizlisi yok; üç yıl evvel kök hücre yaptırdım, herkese de tavsiye ettim, ederim. Ayrıyeten nizamlı olarak cilt bakımı, casi ve senede bir ultera yaptırıyorum.

– En etkilendiğiniz sinema ve diziler nelerdir?

Ben sinema ve dizileri epey fazla konuşan zihnimi biraz susturmak için kullanıyorum. Sanırım onun haricinde bana kattıkları bir şey yok, lakin olağan ki sinematografik olarak her biri farklı bir görsel şölen… Olağanüstü kurgulanmış bir kıssa ya da dijital efekt cümbüşü… Keyifle izlerim aylarca da anlatır, etrafımdakileri bezdiririm.

– Dünya starlarından kimleri beğeniyorsunuz? Ve okurlarımız için bir kombin önerir misiniz?

Zendaya (law roach demek lazım sanırım) ve Victoria Beckham stillerine bayılıyorum.
Tek kombin teklifim olabilir; yerine ve keyfinize bakılırsa giyinin her biçimde hoşuz…