Bu fotoğrafa herkes yansılı: Provokasyon

Serkankutlu

Global Mod
Global Mod
Toplumsal medyada Kaan Özdil isimli bir gencin yaptığı görüntüler büyük reaksiyon topladı.

şahsi Instagram hesabında, sık sık üzerine giydiği AKP tişörtüyle ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın görselleriyle görüntüler çeken kişi, son görüntüsüyle reaksiyonları şiddetlendirdi.

Son görüntüsünde, AKP tişörtü giyen, Erdoğan’ın fotoğrafının önünde namaz kıldığı fotoğrafı paylaşan kişi, “Düşmanı kudurtan o kare” diye yazdı. Kendisine gelen yansılara de cevap veren kişi, “Ben ironi yapmıyorum, vatanımı devletimi koruyorum. Türkiye’nin kurucusu Recep Tayyip Erdoğan’dır. Herkes haddini bilecek” yazdı.

Kelam konusu görüntüye hükümet medyasına yakın isimlerden de sert tenkitler geldi. Gencin yaptıklarını provokatörlükle suçladılar.

Kaan Özdil ise ondan sonrasındaki paylaşımında ise şu sözleri kullandı:

“Beni eleştirenlerin dedelerini biz 1900’lü, 1800’lü, 1700’lü senelerda denize döktük. Recep Tayyip Erdoğan yardımıyla denize döktük. Benim Liderimle alakalı makûs kelam söylerkilk evvel ayağını denk alacaksın kardeşim.

Bu çocuk Cumhur İttifakı’nın tam göbeğinde kıymetli bir vazife üstleniyor. Siz kudurmaya devam edin.”