Boşanmak istediği eşinin silahlı saldırısından kurtuldu, mevt kaygısıyla yaşıyor

semaver

Active member
Boşanmak istediği eşinin silahlı saldırısından kurtuldu, mevt kaygısıyla yaşıyor Sakarya’da, Sevil Kırmacı (43) 3 ay evli kaldığı İ.K.’den boşanmak için dava açınca çalıştığı iş yerinin önünde eşinin silahlı saldırısına uğradı. Eşinin tüfekle ateş açması kararı saçmalar araca isabet ederken, Sevil Kırmacı şikayetçi oldu. Eşine mesken mahpusu cezası verildiğini belirten Sevil Kırmacı, tehditlerin devam ettiğini, vefat kaygısıyla yaşadığını söylemiş oldu.

Bir fabrikada muhasebeci olarak çalışan Sevil Kırmacı, inşaat işleri yapan ve ikinci el eşya satan İ.K. 3 ay evli kaldığı sırada problemler yaşamaya başlayınca boşanma davası açtı. 26 Temmuz günü Sevil Kırmacı’nın iş yerinin önüne gelen İ.K., eşinin bulunduğu iş yerine ilişkin araca tüfekle 2 el ateş açtı. Aracın ardına ve ön camına saçmalar isabet ederken, Sevil Kırmacı hücumdan yara almadan kurtuldu. İ.K.’ye ise hadisesinin akabinde mesken mahpusu cezası verildi.

‘BU ÖLDÜRMEYE TEŞEBBÜSTÜR’

Eşiyle 3 aylık evliyken geçimsizlik yaşayınca boşanma davası açtığını söyleyen Sevil Kırmacı, “İ.K. kendisine ilişkin olmayan bir araçla bizim aracımızın önüne kırıp elindeki silahla ateş açtı. Orada bulunan jandarmaya sığındım. yine barışmak istiyor ve o gün olay yerinden kaçtı. Kıl hissesi kurtuldum. Kendisi savcılıkta, ‘Korkutmak gayeli yaptım. Öldürmek isteseydim öldürürdüm’ demiş.

Bu teğe bir öldürmeye teşebbüstür. 15 gün evvel de kardeşime 8 el ateş açtırdı ve azmettirici olarak yeğenine yaptırdı. İkisi de yakalandı ve kontrollü özgürlükten serbest kaldılar. Benim 8 şikayetim var. Yasal yollara başvurdum hepsinde çıktı. Yapabileceğim bir şey kalmadı. Konuttan çıkıyorum ve huzursuz oluyorum. İş yerinin karşısında ateş açılıyor. Onlardan biri mi geldi diye korkuyorum. Beni öldürecek bu şahıs daha sonra kaç yıl yiyecekse içeriye girecek” dedi.

‘BENİ KITIR KITIR KESECEĞİNİ SÖYLEDİ’

Tartışmalar yaşandığı sırada 2 aylık gebe olduğunu ve düşük yaptığını söz eden Sevil Kırmacı, “Kendisi beni konuttan kovdu ve tehdit etti. Konuta gidersem beni kıtır kıtır keseceğini söylemiş oldu. Ben de ailemin meskenine döndüm. Hakaret ve tehditler devam etti. Çocuk da benim de kıymetli olmadığını bir tek kendisinin değerli olduğunu söylemiş oldu. Yaşadığım bu hadiselerden dolayı hem psikolojim bozuk tıpkı vakitte hayati tehlikem var” diye konuştu.

‘BEN ÖLDÜKTEN daha sonra MI SESİM DUYULACAK’

Mevt endişesiyle yaşadığını belirten Kırmacı, şöyleki konuştu:

“Çevremdeki insanları da tehdit edip silahlı hücumda bulunduğu için onlar için de telaşım var. İllaki ben öldükten daha sonra ya da etrafımdaki insanlara bir şey olduktan daha sonra mı sesim duyulacak. Ben bunu istemiyorum. Korkuyorum lakin dik duruyorum. Yetkililere sesleniyorum. Bu süreçte bu bireye yardım eden ve belgelerinde ismi geçen herkes hakkında hata duyurusunda bulunmak istiyorum. bu biçimde bir silahlı atak olduğu için benimle beşerler gezmeye dolaşmaya kaygı duyuyorlar. Benden uzaklaşıyorlar. Benim illa bu olayda faydalanmam ya da ölmem mi gerekiyor ?“