“Biz o denli bir partiyiz ki, adamı…” Devamını bu arkadaş söyleyecek

Serkankutlu

Global Mod
Global Mod
“Allah bir insanın canını almadan aklını alıyor” diyorlar ya kurban olduğum bunların canını bir an evvel melekler alsa. Yav Onur sen nasıl konuşuyorsun diyenler olacak ancak anlatayım da hak verir misiniz vermez misiniz o da size kalsın. Allah’ım bunların canını almıyorsan valla bu keder çekilecek zahmet değil Cebrail efendimiz gelip canımı alsın. Gaza gelip yazdık tövbe diyelim, dilek kapımız açıktır kuyruğu titretiriz alimallah.

her neyse gelelim sadede, haftalar evvel çıkardığı gazı satan bayanı yazmıştım, yazmıştım derken gördüğüm haberden siz pahalı Odatv okurlarına kendi lisanımca aktarmıştım. Ben buna meczup derken bu kere karşıma meczubun değneklisi çıktı, birebir vakitte bir daha klasik olduğu üzere Amerika’dan. Kaktus Kutie isimli toplumsal medya fenomeni bir hatun (hatunlar alınmasın) her türlü deliliğin kabul gördüğü internet âleminde dere kenarına geçip bizim tabirimizle şarıl şarıl işerken bir görüntü çekip bunu kendi hesabında yayınlıyor. Çok affedersiniz sidik kadar aklı olmayan bir topluluk içinde bu görüntü viral olup binlerce kere izleniyor. Ticaret dehası bu hanımefendi ‘madem dere kenarında bizim çeşme görüntüsünü izleyen var, ben bu çeşmenin akan suyunu satarım’ hesabı sidiğini kavanozlayıp satışa sunuyor. Sıkıntısına derman var al bunu kullan desen yüz çevirecek çakaralmazlar tutup para vererek ablanın idrarını alıyorlar.

ÖLENE KADAR DAHA NE GÖRECEĞİZ

Mecnun bir olsa ağlamaya ne, meyyit bir olsa bağlamaya ne demiş büyüklerimiz siz akıl taşla konutun civarından meczupların haline bakın. Haydi bizim abla ticaret erbabı, idrarı şişeleyip satıyor da ya alan manyaklar. Sidiği almadan düğün gırnatacısından istek yapar üzere Kutielerin Kaktus’tan istek yapıyorlar. Kimi benim kavanozumu yolladığım diyet programlarına uyup doldur derken kimi ise iki koca bardak su üzerine dört fincan kahve içip dudak hissesi bırakmadan doldurup yolla diyormuş. Katie bacım ne yapsın yok mu diyecek, milim boşluk bırakmadan yolluyormuş.

Vallahi ölene kadar daha ne nazaranceğiz derken her geçen gün bir öbür mecnunluk görüp şaşırıyoruz, gerçi şaşırmayı da kapı ardında kalan askılığa astığımızdan olup bitenlere gülüp geçiyoruz. Efendim geldik bu haftaki yazımın daha sonuna.

Merhum dedemin başkahramanı, gözlerimi açtığım andan beri meskenin dört yanında asılı duran SHP bayrağını belediyelere çeken toplumsal demokrasinin mimarı, efendiliğin Türkiye’deki neferlerinden Erdal İnönü’nün yaşanmış bir kıssasını sizlere anlatıp huzurlarınızdan çekiliyorum.

SHP milletvekillerinden birisi Erdal Beyin kibarlığından rahatsız olmuş ki bir gün genel liderin karşısına çıkıyor.

-Sayın genel liderim bakın Özal’a nasıl esip gürlüyor, siz de daha güzel konuşsanız biraz yavaşça kalıyorsunuz.

-Peki, ne yapacağım sayın vekilim?

-Sert olun sayın genel liderim. Masaya yumruğunuzu vurun, biz şöyleki partiyiz, bu biçimde partiyiz, şu biçimde yaparız, bu biçimde yaparız diye esip kükreyin, diyor. Tabi İnönü vekilin gönlünü alıp uğurluyor. Gel vakit git vakit memleket seyahatlerinin birinde halk kalabalık yapınca Sayın İnönü kürsüye çıkınca o vekili de yanında görüyor. Biraz daha sonra esip gürleyip masaya vurduktan daha sonra:

-“Biz o denli bir partiyiz ki, adamı” dedikten daha sonra yanındaki vekile dönerek

-Devamını bu arkadaş söyleyecek, diyerek mikrofonu uzatıyor.

Haftaya görüşmek üzere sevgi ve hürmetlerimle hoşça kalın…

Onur Düzyatanlar