Ben Yaşar’a kaçtım eşim ise başkasına! Esra Erol’da şok ifadeler!

celikci

New member
Ben Yaşar’a kaçtım eşim ise başkasına! Esra Erol’da şok ifadeler!
Esra Erol'un sunduğu TV programına katılan Muzaffer Kazıkçı, eşi Ayşe Kazıkçı'nın yanında çalıştığı Yaşar Yıldırım'a kaçtığını belirtti. İddialar üzerine programa katılan Ayşe Kazıkçı açıklamalarda bulundu. Ayşe Kazıkçı, "Olmayacak bir şey kocam Muzaffer'in yüzünden oldu. Yaşar ile birlikteyim. Ben Yaşar'a kaçtıktan sonra kocam da bir başkasına kaçtı" ifadelerini kullandı. “BEN ONA KOCALIK YAPMAM DİYOR”Ayşe Kazıkçı eşinin kendisinden haksız yere şüphelendiği için Yaşar Yıldırım'a kaçtığını belirtti. Ayşe Kazıkçı, "Bu olaylar duyulduktan sonra ben ailemin yanına gittim. Ailemi arıyor 'Alın kızınızı götürün' diyor. 'Ben ona kocalık yapmam' diyor. 'Ne yaparsanız yapın' diyor. Bu sözleri söylüyor ve arkasında durmuyor. Ailemin yanına gidiyorum, 3 gün sonra tekrar geri geliyor; 'Yapmayacağım, özür dilerim' diyor. Ailem yuvam yıkılmasın diye beni gönderiyor. Ama bu baskıları sürekli devam etti" şeklinde konuştu. “YAŞAR’IN KARISI VE BENİM KOCAMIN YÜZÜNDEN YAŞAR İLE BERABERİZ”Muzaffer Kazıkçı'nın da başkasına kaçtığını belirten Ayşe Kazıkçı, "Ben Yaşar'a kaçtıktan sonra kocam da bir başkasına kaçtı" sözlerini kullandı. Muzaffer Kazıkçı ise şu ifadeleri kullandı, "Ama beni bıraktı. Bir hafta arkadaşımı yanımda getirdim. Geri gönderdim. Benim akrabamdı. Ben ihanet etmedim." Muzaffer Kazıkçı’nın ardından konuşmasına devam eden Ayşe Kazıkçıi "Sen böyle bir şey yapmasaydın ben kaçmazdım. Sen bana karşı dürüst olmadın. Yaşar’ın karısı ve benim kocamın yüzünden Yaşar ile beraberiz" dedi. “PİŞMAN DEĞİLİM AYRILIP BOŞANMAK İSTİYORUM”Esra Erol'un, "Ayşe Hanım hayatınız bu şekilde karıştığı için pişman mısınız?" sorusu üzerine Kazıkçı, "Böyle baskılar uyguladığı için pişman değilim. Ayrılıp boşanmak istiyorum ben. Anlayışlı olsaydı daha farklı olurdu. Anlayış filan yok. Saygı yok, sevgi yok, anlayış yok. Anlayışın olmadığı yerde huzur zaten yok" dedi. BABAANNE NURDAGÜL KAZIKÇI, “TORUNLARIM YEMEDEN İÇMEDEN KESİLDİ”Babaanne Nurdagül Kazıkçı ise 11 ve 13 yaşlarındaki torunlarının perişan olduğunu söyledi. Nurdagül Kazıkçı’nın, “Yemeden içmeden kesildiler. Konuşmuyorlar. Çocuklar çok perişan. Çocuklar çok kötü oldu. Kızı ağladı. Bugün doğum günüm, annem aramadı? Dedi. Neden aramıyor akşama kadar annemi bekledim dedi. Servisten çıksın. Akşam yemeğini ben yaparım dedi” ifadelerinin üzerine Ayşe Kazıkçı, “Esra Hanım ben buraya herkesin içinde rezil olmaya gelmedim lütfen. Bunların hepsi bahane. Ben çocuklarımla bağlantı kuracağım. Görüşeceğim, konuşacağım onlarla” açıklamasını yaptı.

ALINTIDIR