Bayram tatili öncesi kara yollarında son durum

semaver

Active member
Bayram tatili öncesi kara yollarında son durum Kurban Bayramı tatili ötürüsıyla memleketlerine ya da tatil bölgelerine gitmek için yurttaşlar şimdiden yola çıktı. Karayollarında trafik yoğunluğu oluşurken, yol üretim çalışmaları niçiniyle yaşanabilecek olumsuz durumlar için şoförler uyarıldı.

İşte bayram tatili öncesi kara yollarında son durum:

– Karayolları Genel Müdürlüğü’nün yol durumu bültenine bakılırsa, Bursa Etraf Otoyolu’nun 7-15. kilometrelerindeki imal çalışması niçiniyle İzmir-Ankara istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım öteki istikametten iki istikametli gerçekleştiriliyor.

– Aydın-Muğla Vilayet Sınırı-Yatağan-Muğla yolunun 45-66. kilometrelerinde sağ yol ve Marmaris-Muğla yolunun 27-45. kilometrelerinde sol yol, 15 Temmuz Ulusal Bisiklet Yol Yarışı niçiniyle bugün 09.00-12.00 saatlerinde trafiğe kapatılacak. Bu kesimde trafik yarışçıların etaplardan geçişinden daha sonra açılacak.

– Çanakkale-Lapseki yolunun 22-27. kilometrelerinde otoyol kavşak çalışmaları sebebiyle bölünmüş yolun Lapseki-Çanakkale istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Çanakkale-Lapseki istikametinden iki istikametli sağlanıyor.

– Uşak-Afyonkarahisar yolunun 5-6. kilometrelerinde sanat yapısı imal çalışmaları ötürüsıyla ulaşım bölünmüş yolun bir kısmından iki istikametli gerçekleştiriliyor.

– Mecitözü-Amasya yolunun 5-13. kilometrelerinde bölünmüş yol üretim çalışmaları niçiniyle ulaşıma servis yolundan müsaade veriliyor.

– İliç-Kemaliye-Arapgir yolunun 0-1. kilometrelerinde yol üretim, Cide-Doğanyurt-İnebolu yolunun 57-67. kilometrelerinde asfalt sathi kaplama çalışmaları devam ettiğinden kelam konusu kesitlerde şoförlerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

– Elazığ Güney Etraf yolunun 10-11. kilometrelerinde imal çalışmaları niçiniyle trafik akışı denetimli sürdürülüyor.

– Trabzon-Gümüşhane yolunun 28-31. kilometrelerinde imal çalışması ötürüsıyla ulaşım bölünmüş yolun bir kısmında iki taraflı sağlanıyor.