Bahar Candan’dan Aleyna Tilki’ye sert sözler!

Tuncay

New member
Aleyna Tilki, katıldığı bir programda yaptığı açıklamalarla dikkat çekmişti. İbrahim Selim’e konuşan Aleyna Tilki hayalindeki erkeği tanım ederken, “Efendi, ağır, keko ve biraz maço olsun. İşime ve iş saatlerime karışmasın. Çok çok kolay, özünde kekoluk olacak fakat o denli hissettirmemek için elinden geleni yapacak” tabirlerini kullanmıştı.

‘İşte Benim Stilim’ müsabakası ile ünlenen Bahar Candan, Aleyna Tilki’yi gaye alan açıklamalar yaptı. Candan, Snob Magazin’e Tilki hakkında sert kelamlar söylemiş oldu.

Bahar Candan, “Aleyna sen bu ülkenin gelmiş geçmiş en büyük kekosusun. Senin çıkacağın adam sana entelektüel zevkler katmalı. Hatta o kişi mümkünse seni İngilizce öğrenmek için Amerika yerine sanatsal aktivitelerin bol, diskoların az olduğu bir ülkeye yollasın. Bu sayede sanatını geliştirebilirsin” sözlerini kullandı.

“ŞEYMA’NIN MÜSAADEDEN GİDEN ALEYNA”

Kelamlarını sürdüren Candan, “Hem maçoyu falan boş ver sen! Eğitimli ve üniversite mezunu olmak kural. Şeyma Subaşı’nın müsaadeden giden Aleyna Tilki ve onun gibiler, diğer ülkeye hayli meraklıysanız üniversiteyi bitirip gidin. Bari size beyin göçü desinler” diyerek polemiğin fitilini ateşledi.

Toplumsal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ve açıklamalarıyla sık sık magazin gündemine gelen Aleyna Tilki, bilinmeyenlerini ve hakkında merak edilenlerini anlattı.

İbrahim Selim’in sunduğu programda “Sence ülkü bir buluşma nasıl olmalı?” ve “Buluşacağın kişinin karakteri nasıl olmalı?” sorularını cevaplayan ünlü müzikçi, şu sözleri kullandı:

“Önceden beni tanıyor olması lazım. Ancak ben onun ismini bilemeyeceğim. Çiçekler, ikramlar, ayıcıklar göndermeli, bende merak uyandırmalı. Ben de ‘bu kim?’ diye merak edeceğim. Bir gün bir biçimde ismini öğreneceğim…”

“Hemen numaramı alacak lakin bilmiyorum nasıl alacak. Akabinde bir yer ayarlayacak lakin tek buluşmak istemem, çabucak baş başa kalamam. Arkadaş ortamında buluşalım. Gelirken bir şey getirmesin lakin daha sonrasında ‘Görüşmemiz fazlaca güzeldi’ diye ayıcık yollasın…”

“Efendi, ağır, keko ve biraz maço olsun. İşime ve iş saatlerime karışmasın. Çok çok kolay, özünde kekoluk olacak ancak o denli hissettirmemek için elinden geleni yapacak…”

Hangi davranış seni o bireyden soğutur?

“Olduğu üzere gözükmemesi ve boş konuşması, konuşmamayı bilmemesi. Zira ben dolu sohbet etmeyi severim. Hangi mevzu olursa olsun konuştuğumuz mevzuda bilgili olsun, o mevzuyu içselleştirsin isterim…”

“Yarattığı şahıstan konuşmasın, kalbinden konuşsun isterim. bu biçimde olmadığı vakit kaçarak uzaklaşıyorum. Bu durumla epeyce karşılaşıyorum, hayli aptal insan var.”