Bahar Candan: Sehpam olacak adam arıyorum

celikci

New member
Bahar Candan: Sehpam olacak adam arıyorum
Katıldığı yarışma programlarıyla bilinen Bahar Candan’dan Armağan Çağlayan’ın Gör Beni adlı Youtube programına katıldı. Yanına arkadaş aradığını ve 5 bin lira maaş, 3 öğün yemek ve SGK da yapacağını söyleyen Candan, şunları söyledi: Bana arkadaş olacak, hatta arkadaşım olarak bile değil sehpam olarak durabilecek ve parasını kazanacak bir sürü çok iyi eğitimler almış, benim gibi tertemiz çocuklar var” ifadesini kullandı. Armağan Çağlayan daha önce Bahar Candan’ın sosyal medyadan kendisi için “5 bin liraya arkadaş arıyorum” şeklindeki paylaşımını sordu. Çok iyi eğitim almış insanlar varSoruya sansasyonel bir cevap veren Candan, “5 bin lira, 3 öğün yemek, SGK da yapacağım. Paylaşımdan sonra başvuran çok fazla insan oldu. bir CV de yollamalarını istedim. CV’ler arasında çok pahalı okullardan, iyi eğitim almış, mesela iç mimarlık gibi, farklı farklı mesleklerden iş başvuruları geldi, daha değerlendirme aşamasındayım. Alacağım insanı çok iyi düşünmem lazım. Hatta başvuru için aradıklarında bir deney olarak “sehpa olmanızı istiyoruz, üzerinize bir şey koyacağız” sorun olur mu diye sorduk? Hiç sorun değil koyabilirsiniz ne olacak canım, dururum” diye cevaplar aldık. Durum bundan ibaret. İşin aslı, istediğim şartlarda benim için, arkadaşım olarak, hatta arkadaşım olarak değil sehpam olarak durabilecek ve parasını kazanacak bir sürü çok iyi eğitimli, benim gibi tertemiz insanlar var” dedi. Öte yandan beyninin dörtte birini kullandığını da söyleyen Bahar Candan, bu oranın kendisine yettiğini ifade etti.

ALINTIDIR