Babasını öldürdü… Fecî ayrıntılar ortaya çıktı

Serkankutlu

Global Mod
Global Mod
Görüşme sırasında çıkan tartışmada argümana göre baba, kızına küfür edip saldırınca Cansel Kınalı da eline bıçak alarak, babasını yanlışsız salladı. Baba Mustafa Emre K. omuzuna aldığı bıçak darbesiyle hayatını kaybederken Cansel K. gözaltına alındı.

‘ANNEM PALAVRA SÖYLÜYOR’

Emniyetteki süreçlerinin akabinde İstanbul Anadolu Adliyesi’ne getirilen kuşkulu Cansel, savcılıktan ‘Üstsoy’dan akrabayı taammüden öldürme’ hatasından tutuklama talebiyle İstanbul Anadolu Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi.

Sabah’ın haberine göre, kuşkulu genç kız, Hakimlikteki sorgusunda kendisini ve annesini savunma maksatlı hareket ettiğini söyleyerek ‘Babam, annemle benim üzerime geldi. Babam benimle daima tartışırdı. Annemin unsurun tesiri altında olduğuma dair beyanları gerçek değildir. Husus kullanmamıştım ancak bir müddetdir içmediğim için berbat durumdaydım’ dedi.

CİNAYET YERİ MUTFAKMIŞ

Sorgusunun devamında kuşkulu Cansel, ‘Babamla tartışmamız hengameye dönüştüğünde esasen mutfaktaydık.

Orada bulunan bıçağı aldım ve rastgele savurmaya başladım. Katiyetle babamı bıçaklama niyetim yoktu. Olayın bu biçimde sonuçlanacağını hiç düşünmemiştim’ formunda konuşarak epey pişman olduğunu, ambulans gelene kadar sokakta babasının durumunu merak ettiğini ve epey üzüldüğünü belirtti.

GENÇ KIZ TUTUKLANMIŞTI

Hakimlik, sorgusu daha sonrası kuşkulu Cansel, şüphelinin kendisini bıçakla savunmak istediğine dair beyanları, maktule ilişkin isimli meyyit muayene tutanağı, olay yeri inceleme raporları ve şüphelinin üzerine atılı hatası işlediğine dair samut kanıtlar olması münasebetleriyle tutuklanarak cezaevine gönderilmesine karar verdi.