Aysun Kayacı sessizliğini bozdu! “Ben inançlı biriyim”

celikci

New member
Aysun Kayacı sessizliğini bozdu! “Ben inançlı biriyim”
Aysun Kayacı yıllar önce yaptığı açıklama nedeniyle tüm Türkiye tarafından eleştirilmiş ancak daha sonra sosyal medyanın sevdiği bir figür haline gelmişti. Yurt dışında yaşayan Aysun Kayacı sosyal medya hesabı olmasa bile sık sık sosyal medyada trend oluyor. En son Aysun Kayacı ismi ile açılmış bir hesaptan yapılan “Hakan Ural ile benim oyum bir mi?” mesajı binlerce kişi tarafından paylaşıldı. Bu gelişmenin üzerine Kayacı konuşma kararı verdi ve yıllarca süren sessizliğini bozdu. “ONA BUNA, HATTA CUMHURBAŞKANI'NA BİLE HAKARET EDİLİYOR”Aysun Kayacı Gazeteci Cengiz Semercioğlu'na açıklamalarda bulundu. Yılda 2-3 kere kendisi adına açılan sahte hesapları şikâyet ettiğini ancak bir sonuç alamadığını belirten Aysun Kayacı, Twitter'dan bıktığını söyledi. Sahte hesaplarla ilgili konuşan Kayacı, "Ona buna, hatta Cumhurbaşkanı'na bile hakaret ediliyor. Ben böyle biri değilim. Ben inançlı biriyim. Neden insanların inancıyla dalga geçeyim?" diyerek isyan etti. “BENİM OYUMLA ÇOBANIM OYU BİR Mİ?”Aysun Kayacı, yıllar önce NTV'de ekrana gelen bir tartışma programında "Ben vergi veriyorum niye vergisini vermeyen, çok özür dilerim herkes üstüme gelecek ama kalıp olarak söylüyorum, 'dağdaki çoban'la benim oyum eşit mesela. Niye? Hiç vergisini vermeyen biriyle niye benim oyum eşit. O benim kadar duyarlı benim kadar sorumluluk sahibi bir şekilde yaklaşıyor mu acaba" diyerek tepki toplamıştı. Kayacı 20 yaşındayken bu sözü söylediği için pişman olduğunu da sözlerine ekledi.

ALINTIDIR