Atletin saçına formasına laf edenlere gelsin bu inançlı kelamlar

Serkankutlu

Global Mod
Global Mod
2020 Tokyo Olimpiyatları’nda uğraş eden ulusal boksörümüz Buse Naz Çakıroğlu ve Busenaz Sürmeneli kendi kilolarında oynadıkları yarı final maçlarını kazanarak finale yükselmeyi başardılar.

51 kg yarı final maçında Tayvanlı Hsiao-Wen Huang’ı 5-0 yenen Buse Naz Çakıroğlu ve 69 kg yarı finalde Hintli Lovlina Borgohain’i 5-0 mağlup eden Busenaz Sürmeneli Tokyo Olimpiyatları’nda finale yükseldi.

Busenaz Sürmeneli, maçın akabinde yaptığı açıklamada Türkiye’de süren yangınlara ait bildiri verdi.

Sürmeneli, “O yangınları çıkaranlar bir ölür bin diriliriz” dedi.

“Çok memnunum. 13 yıldır gece gündüz bunu için çalışıyorum” diyen Sürmeneli, şunları söylemiş oldu:

“Yemek yemiyorum, çalışıyorum, ruhsal zahmetler, sakatlanıyorum, her şey bura için, yedisinde yapacağım maç için… Biz hazırız, hazır geldik buraya… Ben Türkiyem’e inşallah altın madalya getirmek istiyorum. yenidendan diyorum dualarını eksik etmesinler. Bir de Türkiye’deki üzücü olaylar var. Yalnızca beklesinler. Bir ölürüz bin diriliriz. Yalnızca Türk’ü biraz hafifçee alıyorlar ancak dediğim üzere Türkler bir ölür bin dirilir.”

İşte o manzaralar:

BAYAN ATLETLERİ MAKSAT ALAN MEDYA

Birtakım gazeteler ve köşe muharrirleri bayan atletleri kıyafetleri, formaları üzerinden maksat almıştı. Bayanların mayo, şort giymesine ve olimpiyatlarda çaba etmesine karşı çıkan anlayış, bayan atletlerimizin muvaffakiyet haberlerinde bile fotoğraflarını, kıyafetleri niçiniyle yayımlamıştı.

Odatv.com