Atlanta'da Biden siyah seçmenlere yönelik sunumunu artırıyor

Suzan

New member
Başkan Biden Cumartesi günü, rakibi eski Başkan Donald J. Trump'ın ülkenin geleceği için “temelsiz” bir tehdit oluşturduğunu açıkladı ve Atlanta'daki iki kampanya mitinginde Siyah seçmenleri, seçimi demokrasinin korunması ile demokrasinin korunması arasında bir seçim olarak görmeye çağırdı. bu bir nüksetmedir.

Bu mesaj, Gazze'deki savaş devam ederken öğrencileri, mezunları ve öğretim üyelerinin Bay Biden'ı davet etme konusunda bölünmüş olduğu, tamamı erkeklerden oluşan, tarihsel olarak siyahi bir kurum olan Morehouse College'da Pazar günü yapması planlanan konuşmanın bir nevi ön gösterimiydi.

Cumartesi öğleden sonra bir kampanya resepsiyonu sırasında Bay Biden, seçmenlerin kendisinden uzaklaşan güçlü bir kesimine savunmasını yaptı: “Bu adamın başkan olmasına izin veremeyiz.” Bu yarışı benim için değil ama kazanmalıyız. Amerika için.”

Başkan, aylardır Bay Trump'ı ikinci döneminde düşmanlarından intikam almakla geçecek istikrarsız bir güç olarak tanımlamaya çalıştı. Ancak Bay Biden, kendisini uluslararası düzen ve siyasetin koruyucusu olarak sunma yönündeki olağan girişimine rağmen, düşük onay oranlarına sahip ve son anketlere göre, aralarında Gürcistan'ın da bulunduğu savaş bölgesi eyaletlerinde Bay Trump'ın gerisinde kalıyor.

Bu hafta sonu Gürcistan'ın stratejisi, kendi siyasi markasını denklemden çıkarmak ve kilit seçmenlerden Bay Trump kazanırsa ne olabileceğini düşünmelerini istemek gibi görünüyordu.

Bay Biden, eski başkanın yakın zamanda verdiği bir röportajı tartışırken, “Açıkçası aklını kaçırmış” dedi. “Bu hafta Time dergisini satın alın. Bakın ne dedi. Dedi ki: “İlk gün diktatör olacağımı söylemem pek çok insanın hoşuna gitti.”

Sayın Biden daha önce de son ankete katılmıştı. “Anketlerde geride olduğumuzu duyuyorsunuz” dedi. “Şu ana kadar anketler bir kez bile doğru çıkmadı. Ya berabereyiz ya da biraz öndeyiz ya da biraz gerideyiz ama benim baktığım gerçek seçim sonuçları ve ön seçim sonuçları.”

Artık yarışta yer almayan Nikki Haley'nin birçok ön seçimde Trump'tan oy aldığını da sözlerine ekledi.

Bay Biden, aralarında birkaç Morehouse mezununun da bulunduğu, popüler bir Atlanta restoranında toplanan bir grup destekçiye, “Konu benimle ilgili değil” dedi. “Bu aynı zamanda alternatifle de ilgili.”