Atatürk rolünü canlandıracak

Suzan

New member
Gazeteci Ayşe Arman, toplumsal medyadan yaptığı paylaşımda 29 Ekim 2023’te, Cumhuriyet’in 100. yılında bir Mustafa Kemal Atatürk projesi gerçekleştireleceğini be başrolde Atatürk’ü Aras Bulut İynemli’nin canlandıracağını söylemiş oldu.

Arman şunları yazdı:

“Duyduk duymadık demeyin! İki yıl daha sonranın bomba haberini şimdiden sizinle paylaşıyorum. Zira fazlaca heyecan duydum, iki sene ölsem içimde tutamam. 29 Ekim 2023’de, yani Cumhuriyet’imizin 100. yılında, bir Mustafa Kemal Atatürk projesi geliyor.

2 yıldır senaryo çalışması kapalılık ortasında süren harbi büyük bi projeden kelam ediyorum. Direktör koltuğunda Mehmet Ada Öztekin var. Projeyi Lanistar Medya yapıyor. Pekala başrolü, yani Ceddimizi kim canlandıracak???

Yanıt veriyorum: Aras Bulut İynemli.

Bence epey oldukça güzel bir seçim. Son devrin en güzel erkek oyuncularından Aras Bulut İynemli. Ailecek hastasıyız. Olağan ki Çukurcu’yduk. Natürel ki 7. Koğuş’taki Mucize’yi öle öle, ağlaya ağlaya, hayranlıkla izledik.

Çok gerçek buluyorum onu. Samimi, gerçek. Abartılı hiç bi şeyi yok. Ultra doğal bi oyunculuğu var, oynamıyor, canlandırdığı kişi oluyor. özetlemek gerekirsesı her rolün altından kalkabileceğini düşünüyorum.”