“Artık genç bir adam olmadığımı biliyorum”: Biden enerjik mitingde şüphecilerle yüzleşiyor

Suzan

New member
Başkan Biden, Cuma günü kampanyasının en etkileyici performanslarından birini sergiledi ve “eskisi kadar iyi tartışamadığını” kabul etti, ancak aynı zamanda eski Başkan Donald J. Trump'ın kendisini öfkeyle suçladığını söyleyerek binlerce destekçiye enerji verdi. “tek kişilik bir suç dalgası” olmak.

81 yaşındaki Biden, büyük ve gürültülü bir kalabalığın önünde, önceki gece Trump'a karşı kopuk ve belirsiz göründüğü feci bir tartışmanın ardından oluşan şüpheciler korosunu geri püskürtmeye çalıştı.

Cuma günü, bir kez daha birçoklarının hâlâ varlığından şüphe ettiği tutkulu ve sesini duyuran kampanyacı oldu. Doğrudan yaşıyla ilgili sorular sordu ve şunları söyledi: “Artık genç bir adam olmadığımı biliyorum, bu çok açık.”

Ancak kendisinin göreve uygunluğu konusundaki endişeleri küçümsemeye çalıştı ve göreve uygun olmadığını hissetmesi halinde asla yeniden seçilmeyi istemeyeceğini söyledi. Ve defalarca seçimi doğru ile yanlış, ahlak ile suç, dürüst bir adam ile hüküm giymiş bir suçlu arasında bir seçim olarak göstermeye çalıştı.

Bir ticaret fuarı merkezindeki kalabalıktan alkış alırken, “Eskisi kadar akıcı konuşamıyorum” dedi. “Ama ne bildiğimi biliyorum. Gerçeği nasıl söyleyeceğimi biliyorum. Doğruyu yanlıştan ayırt edebilirim. Ve bu işin nasıl yapılacağını biliyorum. İşlerin nasıl halledileceğini biliyorum.”