Arif Verimli, Müge Anlı'nın programından neden ayrıldığı hakkında net konuştu

celikci

New member
Arif Verimli, Müge Anlı'nın programından neden ayrıldığı hakkında net konuştu
Hafta içi her gün ATV ekranlarında yayınlanan ve herkes tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen Müge Anlı ile Tatlı Sert programının danışmanı Arif Verimli, programdan ayrıldığını duyurmuştu. Bu ayrılığın ardından pek çok iddia ortaya atılmış ve ayrılığın sebebinin küslük olduğu öne sürülmüştü. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından yeni bir açıklama yapan Prof. Dr. Arif Verimli, 'Ben kimseye küsmem ama dönmem de gidince' diyerek küslük iddialarına net bir yanıt verdi. Sosyal Medya Fenomeni Pucca'dan Paylaşım Uzun yıllardır ATV ekranlarında yayınlanan ve yayın hayatına devam etmekte olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 14 yıl boyunca danışmanlık yapan ancak kendi kararıyla programdan ayrılan Prof. Dr. Arif Verimli'nin bu ayrılığı konuşulmaya devam ediyor. Son olarak sosyal medya fenomeni Pucca'nın yaptığı bir paylaşımla gündeme gelen konuyla ilgili Verimli'den net bir açıklama geldi. Pucca, 'Müge Anlı ve Arif Hoca küsmesi bütün ayrıntılarıyla, gizli kamera görüntüleriyle toplam 4 saat diye video olsa, bak samimiyim, yemin ederim bir saniyesini kaçırmadan izlerim. Öyle boş bir hayat düşünün işte.' paylaşımını yaptı. 'Ben Kimseye Küsmem'Pucca'nın sosyal medya hesabından yaptığı bu paylaşıma yanıt veren Prof. Dr. Arif Verimli, 'Ben kimseye küsmem ama dönmem de gidince' yanıtını verdi. Bunun devamında 'İnanın ayrılığımın gizli, kapaklı bir hikayesi yok. Çok net şekilde açıkladım. Mesleki etik değerlere, deontolojik sınırlara müdahale edilirse hiçbir yerde durmam. Çok konuşan çok bilen değildir. Sevgilerle.' ifadelerini kullandı. Arif Verimli Kimdir?Yıllarca ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında karşımıza çıkan Prof. Dr. Arif Verimli'nin hayatı son dönemde merakla araştırılıyor. Verimli, 1 Haziran 1954 yılında Antalya'da dünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Antalya'da tamamladı. Lise yıllarında Fizik Mühendisi olmayı düşünen Arif Verimli, hayali olan bölümü kazanmasına rağmen ailesinin ısrarıyla Tıp Fakültesi'ne girdi. Tıp Fakültesi'ne girdiği andan itibaren sıradan bir hekim olmamaya özen gösterdi. Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde okuyan ve 1977 yılında mezun olan Verimli, mezuniyetinin hemen ardından psikiyatri asistanı olarak Psikiyatri dalında yüksek ihtisas yaptı ve 1982 yılında Psikiyatrist oldu. 1982-1983 yılları arasında Adana Askeri Hastanesi'nde askerlik görevini tamamladı. 1983 yılında zorunlu hizmet ataması ile Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne Başasistan olarak atandı. 1994 yılında ise Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nin başhekimi oldu ve 2003 yılına kadar bu görevi üstlendi. Aynı zamanda 5. Psikiyatri Klinik Şefi olarak hizmet veren ve pek çok bilimsel kongreye gerek konuşmacı gerek genel sekreter olarak katılan Verimli, özellikle İstanbul genelindeki liselerde 'Gençliği Uyuşturucu ve Alkolden Korumak İçin' verdiği seminerlerle dikkat çekmektedir. Ayrıca kurduğu Evlilik Danışma Merkezi, UMATEM, 182 Umut Işığı hattı ve İntihar Müdahale Merkezi ile de toplum yararına hizmet etmektedir. Arif Verimli, 2004 yılında emekli olmuş ve 2005 yılında Profesör olmuştur. 2005-2011 yılları arasında ise Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalı Öğretim Üyesi olarak görev yapmıştır. Evli ve 2 çocuk babası olan Verimli'nin çok geniş bir el yapımı maket gemi koleksiyonu vardır.

ALINTIDIR