Olay dün sabah saat 07.00 sıralarında Ataşehir Yeni Çamlıca Mahallesi’nde meydana geldi. 34 BBB 22 plakalı yavaşça ticari aracı ile ekmek dağıtımı yapan fırıncı Şemsettin Yücel, ekmek bırakmak için lokantaya girdi. İki kişi tarafınca takip edildiğinden habersiz olan fırıncı ekmekleri rafa dizerken dışarıda bir hareketliliğin olduğunu fark etti. 2 şüpheliden biri kapısı açık biçimde bırakılan yavaşça ticari araca bindi. Yücel, hırsızlara mani olmak için aracın önüne atladı. Fırıncının aracın önüne atlaması hırsızları durdurmaya yetmedi. Gaza basan kuşkulu olay yerinden kaçmaya çalışırken, aracın kapı koluna tutunan Yücel, metrelerce sürüklendi. Şemsettin Yücel, bir süre daha sonra düşerken, hırsız kaçtı. Öbür kuşkulu ise otomobile binemeyeceğini anlayınca ‘hırsız var, arabayı çalıyorlar.’ diyerek yaya olarak kaçtı. Telefonu da çalınan aracın içerisinde olan fırıncı, ekmek bıraktığı lokanta sahibinin telefonunu kullanarak polisi aradı. Yücel, aracını çalan hırsızdan şikayetçi olurken, polis takımları kaçan hırsızı ve çaldığı aracı bulmak için çalışma başlattı. Hırsızlık anları ve daha sonrasında yaşananlar güvenlik kamerasına yansıdı.
Şemsettin Yücel, “Son ekmeği buraya verdim. İki kişi geliyor. Ben ekmekleri dolaba dizdikten daha sonra dışarıya çıkıyorum. daha sonrasında birisi otomobile biniyor. Öbürü de gözcülük yapıyor. Adamı yakalıyorum ancak sağ-sol yapıyor, geri ileri yapıyor. Benim istikrarımı bozuyor. Peşine koşuyorum. bir mühlet peşinde sürükleniyorum lakin yakalayamıyorum. daha sonrasında yanındaki öteki hırsız olan da mahsustan bağırıyor ‘Arabayı çalıyorlar, arabayı çalıyorlar.’ Oysa o da onun ekibindenmiş. Anlık bir sıkıntı değil. Yirmi beş, otuz yıldır esnaflık yapıyoruz ancak bu biçimde hiç bir olayla karşılaşmamıştık. İnşallah bulunur. Dua ediyoruz inşallah bulunması için.” dedi. (DHA)
Şemsettin Yücel, “Son ekmeği buraya verdim. İki kişi geliyor. Ben ekmekleri dolaba dizdikten daha sonra dışarıya çıkıyorum. daha sonrasında birisi otomobile biniyor. Öbürü de gözcülük yapıyor. Adamı yakalıyorum ancak sağ-sol yapıyor, geri ileri yapıyor. Benim istikrarımı bozuyor. Peşine koşuyorum. bir mühlet peşinde sürükleniyorum lakin yakalayamıyorum. daha sonrasında yanındaki öteki hırsız olan da mahsustan bağırıyor ‘Arabayı çalıyorlar, arabayı çalıyorlar.’ Oysa o da onun ekibindenmiş. Anlık bir sıkıntı değil. Yirmi beş, otuz yıldır esnaflık yapıyoruz ancak bu biçimde hiç bir olayla karşılaşmamıştık. İnşallah bulunur. Dua ediyoruz inşallah bulunması için.” dedi. (DHA)