Ankara Valisi Vasip Şahin hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumu nasıl?

celikci

New member
Ankara Valisi Vasip Şahin hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumu nasıl?
Annesini kaybeden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya taziye ziyaretinde bulunmak üzere İstanbul'a gitmek için yola çıkan Ankara Valisi Vasip Şahin, geçirdiği rahatsızlıktan dolayı Sakarya'da tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Vali Şahin, saatler sonra kaldırıldığı hastaneden taburcu edilerek yolculuğuna devam etti. Şahin'in hastaneden çıkarken sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulunduğu öğrenildi. İşte detaylar... Ankara Valisi Vasip Şahin Rahatsızlanarak Hastaneye KaldırıldıAnnesi Servet Soylu'yu kaybeden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya taziye ziyareti için İstanbul'agitmek için yola çıkan Ankara Valisi Vasip Şahin, yolda rahatsızlandı. Rahatsızlanan Şahin, tedbir amaçlı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Şahin'in yapılan kontrollerin ardından hastaneden taburcu edildiği öğrenildi. Hastane başhekimi ve sağlık çalışanlarına teşekkürlerini ileten Vali Şahin'in İstanbul yolculuğuna devam ettiği bilgisine ulaşıldı. Vasip Şahin'den Sağlık Durumu ile İlgili AçıklamaHastane çıkışında sağlık durumu ile ilgili açıklamalarda bulunan Vali Vasip Şahin, 'Zahmet ettiniz ama ciddi bir durum yok. Herhalde yediğim bir şey dokundu. Yoldan geçerken de hastaneye uğradım. Sağ olsun başhekimimiz, hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımız benimle yakından ilgilendi. Kontroller, tetkikler yapıldı ve tansiyonum ölçüldü. Şimdi tekrar yolumuza devam edeceğiz inşallah. Ben tekrar başhekimimize, hekimlerimize özellikle de Emniyet Müdürümüz ve Sayın Valimize ilgileri için çok teşekkür ediyorum.' dedi. Vasip Şahin Kimdir?1964 yılında Bayburt'ta dünyaya gelen Vasip Şahin, pek çok farklı ilde Vali olarak görev yapmıştır. 2014 yılında ise İstanbul Valisi olarak görev üstlenmiştir. 27 Ekim tarihinde yayınlanan kararnameyle Ankara'ya Vali olarak atanmıştır. Ortaokul ve lise eğitimini memleketi Bayburt'ta tamamlayan Şahin, 1985 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olmuştur. Vasip Şahin sırasıyla Küre, Pütürge Kaymakamlıkları, Muş Vali Yardımcılığı, Mudurnu, Kızılcahamam Kaymakamlıkları, Düzce Vali Yardımcılığı ve İller İdaresi Genel Müdürlüğü görevlerini üstlenmiştir. 11 Mayıs 2010 tarihli ve 407 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile Düzce Valisi olmuştur. 2012 yılında Resmi Gazeet2de yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Malatya Valisi olarak atanmıştır.

ALINTIDIR